Linde MH va expune noi soluții pentru provocările actuale, la târgul LogiMAT 2023

MEq
By MEq martie 29, 2023 16:14

Linde MH va expune noi soluții pentru provocările actuale, la târgul LogiMAT 2023

Sub motto-ul „Green Performance”, Linde MH va pune accentul în cadrul târgului LogiMAT de anul acesta pe subiectele de țin de energie și sustenabilitate. Alte teme-cheie vor include automatizarea, bunăstarea operatorilor și numeroasele inovații ale vehiculelor.

Între 25 – 27 aprilie, Linde MH își va prezenta gama extinsă de stivuitoare industriale și soluții software, precum și consultanță și alte servicii la târgul comercial LogiMAT de la Stuttgart. În plus, specialistul în manipularea mărfurilor va oferi vizitatorilor demonstrații practice cu vehiculele sale și își va prezenta gama extinsă de tipuri de acționare disponibile. Sub sloganul „Right Energy”, Linde MH pretinde ca poate oferi cel mai potrivit tip de sistem de acționare sau baterie pentru orice condiții individuale de operare. Iar soluțiile software corespunzătoare ajută în procesul de selectare a sistemului potrivit.

„Stivuitoarele industriale de la Linde MH se remercă prin performanță maximă în manipularea mărfurilor”, subliniază Stefan Prokosch, Senior Vice President Brand Management, Linde Material Handling. „Oferind tehnologii inovatoare și îmbunătățiri măsurabile, asigurăm o productivitate și mai mare pentru clienții noștri.” Un exemplu este gama largă de soluții concepute pentru a optimiza consumul de energie, prin care operatorii de stivuitoare industriale pot nu doar să-și îmbunătățească amprenta de carbon, ci și să țină sub control costurile de energie. „În acest fel combinăm performanța, sustenabilitatea și eficiența costurilor cu energia, asigurând astfel competitivitatea clienților noștri”, a mai spus Prokosch.

Linde connect:charger, o aplicație software inteligentă care permite urmărirea consumului de energie al încărcătoarelor și controlează consumul declarat pentru a evita vârfurile costisitoare de putere, va fi prezentată în premieră. O altă aplicație, Linde Energy Manager, permite extinderea acestui principiu și permite planificarea activă a solicitărilor de energie pentru întreaga companie. „Acest lucru este deosebit de avantajos dacă compania își produce propria energie (de exemplu, prin intermediul unui sistem fotovoltaic) și există dorința de a deveni un jucător activ pe piața de energie”, explică managerul de brand.

Noua serie Linde X35 – X50 de electrostivuitoare cu contragreutate este un alt exemplu excelent de performanță eco ce va fi lansată la LogiMAT. Puternice, la fel de potrivite pentru uz în mediul exterior ca și modelele cu motor cu combustie internă și la egalitate cu acestea în ceea ce privește robustețea și ergonomia, noile stivuitoare oferă, în plus, avantajele eco ale transmisiei electrice și operarea potențial neutră în termeni de emisii de CO2. „Linde MH este în prezent un producător de top pe piață când vine vorba de propriul portofoliu de electrostivuitoare contrabalansate eficiente, conectate și economice, atât cu motoare electrice, cât și cu motoare termice”, subliniază Prokosch.

Diversele zone tematice de la stand vor oferi cadrul pentru prezentarea a numeroase alte inovații care își vor face debutul în cadrul târgului. Un reper în aplicațiile de depozitare și preluare este noul selector vertical modular de comenzi Linde V cu platformă liftabilă, viteze de deplasare de până la 13 km/h și înălțimi de preluare de până la 14,5 m. Conceput pentru performanță maximă la preluare, acesta are o gamă de versiuni de sarcină utilă, modele de cabină, sisteme de asistență, variante de catarg și dimensiuni de baterie. Cel mai important, siguranța și ergonomia au prioritate maximă pe noul selector vertical de comenzi pentru aplicații ghidate și neghidate. De exemplu, panoul de control poate fi montat pe partea catargului, pe partea de încărcare sau pe ambele părți, după cum este necesar. În plus, șasiul reproiectat și brațele de încărcare îmbunătățite asigură o stabilitate mai mare și cea mai bună manevrabilitate posibilă.

Pentru aplicațiile de încărcare și descărcare, noile transpalete Linde T20 SP își așteaptă vizitatorii. Unice în industrie, aceste modele permit operatorului să stea la un unghi de 45°, pentru o vedere mai bună în ambele direcții. Noua serie mărește viteza de deplasare până la 14 km/h. Transpaleții cu punte dublă D12 HP SP impresionează prin vitezele îmbunătățite de ridicare și coborâre.

Sectorul de Transporturi răspunde cererii tot mai mari de soluții de automatizare – declanșată de lipsa de operatori calificați și de căutarea unor posibilități suplimentare de optimizare a proceselor, o mai mare flexibilitate în fluxul de mărfuri și o mai mare siguranță operațională. Demonstrând o aplicație dinamică, Linde MH va prezenta vizitatorilor cum pot fi rezolvate provocările individuale de intralogistică. Gama de produse și servicii Linde Material Handling se extinde de la roboți autonomi de transport la aplicații standard ce utilizează stivuitoare industriale automate, mergând până la soluții complexe implementate împreună cu compania soră Dematic.

MEq
By MEq martie 29, 2023 16:14