Noul Portmax PT 93, în avanpremieră la Automechanika Dubai

MEq
By MEq aprilie 28, 2017 12:32

Noul Portmax PT 93, în avanpremieră la Automechanika Dubai

BKT a ales cea mai importantă expoziție auto din Orientul Mijlociu pentru a-și prezenta ultima noutate. Portmax PT 93 este o combinație câștigătoare de rezistență, stabilitate și confort, care garantează cele mai bune performanțe pentru tractoarele portuare folosite în porturi și interporturi.

În perioada 7-9 mai 2017, Dubai World Trade Center va găzdui cea de-a 15-a ediție Automechanika Dubai, principala expoziție internațională pentru sectorul auto din orientul Mijlociu, ce numără peste 2.000 de expozanți și un public estimat la peste 30.000 de persoane din 138 de țări din toată lumea. BKT va prezenta aici în avanpremieră modelul Portmax PT 93, cea mai nouă anvelopă proiectată special pentru tractoare portuare.

Earthmax SR 31


Pe lângă noutatea de la BKT, se va bucura de o mare vizibilitate și o selecție de produse pentru sectorul industrial.

Portmax PT 93 își face debutul la Dubai (în dimensiunea 280/75 R 22.5), în calitate de anvelopă proiectată pentru tractoare portuare, perfectă pentru operațiile din porturi și interporturi. Banda de rulare, proiectată cu un amestec antistatic special, oferă o rezistență deosebită la uzură, chiar și în cele mai dificile condiții, limitând la minimum frecvența de înlocuire și, în consecință, timpii de inactivitate a utilajului. Stabilitate excelentă, confort la rulare și durabilitate prelungită: acestea sunt caracteristicile tehnice care fac din Portmax PT 93 soluția optimă pentru transportul intermodal.
Pe lângă modelul nou lansat, BKT expune, de asemenea, o selecție de produse pentru sectorul industrial. Primul dintre acestea, modelul Earthmax SR 23, prezent la stand în dimensiunea 15.5 R 25, este special pentru motonivelatoare și încărcătoare și se distinge prin caracteristicile extraordinare de autocurățare, combinate cu o excelentă tracțiune față și laterală și cu un ciclu de operare extins.

Earthmax SR 33, anvelopa radială pentru vehicule universale, asigură o aderență extraordinară pe terenuri moi și nisipoase. Rezistentă la tăiere și perforare și prezentând o stabilitate optimă, anvelopa este expusă la Automechanika Dubai în dimensiunea 395/85 R 20.

XL Grip


Earthmax SR 31, concepută special pentru autobasculante articulate și încărcătoare pe roți, oferă un confort inegalabil la rulare, datorită tracțiunii, stabilității și manevrabilității excelente și pe suprafețe cu mult nori. Prezentă la stand în dimensiunea 23.5 R 25.

Și particularitățile modelului Portmax PM 90, în dimensiunea 18.00 R 25, corespund perfect cerințelor din sectorul logistic portuar. Structura All Steel conferă o robustețe maximă carcasei și o distribuție corectă a sarcinilor pe sol. Printre punctele forte ale acestei anvelope se numără ciclul de viață prelungit și stabilitatea excepțională, indispensabilă pentru manipularea încărcăturilor mari.
Adecvat pentru încărcătoare telescopice și încărcătoare mici folosite în operațiile de încărcare cu sarcini mai mari este, în schimb, modelul XL Grip, prezent la expoziție în dimensiunea 15.5 – 25. Rezistența la tăiere și sfâșiere, durata mare de viață și stabilitatea sunt semnele sale distinctive.

Un produs de referință pentru macarale on-off road de mare viteză este modelul Airomax AM 27, care se pretează pentru aplicații atât pe carosabil, cât și pe suprafețele denivelate din șantierele de construcții. Rezistent la tăiere și la temperaturi ridicate, garantează siguranța chiar și în condiții extreme. Expus în dimensiunea 505/95 R 25.

Maglift

Conceput special pentru motostivuitoare este, în schimb, modelul Liftmax LM 81, care se caracterizează prin durabilitate, confort și reducerea costurilor de exploatare. Stabil chiar și la viteze mari și disponibil la stand în versiunea 10.00 R 20.
Tot pentru sectorul logistic, BKT propune dimensiunea 7.00 – 12 Maglift, în versiunea non marking. Solidă, stabilă și rezistentă, această anvelopă pentru motostivuitoare elimină orice risc de derapare. În plus, amestecul special non marking nu lasă urme, garantând curățenia perfectă a pardoselilor.
Con Star completează gama de produse prezente la expoziție, în dimensiunea 400/80 R 24, anvelopa agro-industrială perfectă pentru toate operațiile de excavare și descărcare ce necesită o stabilitate excepțională și o capacitate mare de încărcare.

BKT participă la acest eveniment expozițional și ca „Diamond Sponsor and Official Tire Partner”.

MEq
By MEq aprilie 28, 2017 12:32