Kubota aduce îmbunătăţiri excavatorului său din clasa de 8 t

MEq
By MEq ianuarie 12, 2017 22:52

Kubota aduce îmbunătăţiri excavatorului său din clasa de 8 t

Kubota, lider mondial în producția de miniexcavatoare până în 8 tone, a lansat o versiune îmbunătățită a popularului model KX080-4. Fiind excavatorul cu cele mai mici emisii în clasa 8 tone, noul KX080-4a (Alpha) utilizează cele mai recente tehnologii pentru a asigura utilajului performanțe și productivitate mai mari decât ale concurenților săi.

Noul KX080-4a dispune de un motor diesel robust și fiabil, cu injecție directă, cu sistem common-rail (CRS) și tobă de eșapament cu filtru de particule diesel (DPF Muffler), ce reduce zgomotul, consumul de combustibil și emisiile de noxe. Modul Eco e-PLUS oferă o și mai mare eficiență a consumului. Toate împreună ajută excavatorul să respecte cerințele normei Stage III B.

KX080-4a oferă toate beneficiile de performanță pe care utilizatorii le aşteaptă de la excavatoarele Kubota de 8 tone. De asemenea, oferă un nou sistem hidraulic cu senzor de sarcină cu 2 pompe, care îmbunătățește per ansamblu fineţea mişcărilor atunci când se utilizează ataşamente frontale, indiferent de mărimea sarcinii. În plus, o versiune de braţ din două segmente a modelului standard oferă o rază de lucru extinsă. Raza lungă de acțiune și o retragere strânsă a braţului sunt ușor de atins cu modelul KX080-4a. Atunci când spațiul este limitat, braţul din 2 piese asigură o rază de pivotare compactă.

Alte caracteristici ca dotare standard includ: sistem auto-idle; două circuite auxiliare de control proporțional; supapă de siguranță pe braț și balansier și un sistem anti-furt sofisticat integrat. Pentru o deplasare lină şi eficientă, excavatorul KX080-4a este echipat cu o funcție avansată auto-shift cu două viteze ce reglează automat viteza și forța de tracțiune în funcție de sarcină și de teren.
Întreținerea excavatorului KX080-4a este o sarcină ușoară, datorită capotei din trei piese, toate cele trei panouri de acces putând fi deschise dintr-o dată. Acest lucru permite accesul ușor și inspectarea principalelor puncte de service și componente.

„La Kubota, depunem eforturi constante pentru a îmbunătăți performanțele și eficiența mașinilor noastre şi știm că utilizatorii finali se bazează pe aceasta, pentru a fi în măsură să ducă la bun sfârşit lucrările în mod eficient. Introducerea noului excavator KX080-4a nu numai că oferă clienților noștri cel mai performant utilaj pe care-l avem, dar satisface şi cele mai recente standarde de emisii”, a declarat Dave Roberts, Managing Director al Kubota UK.

MEq
By MEq ianuarie 12, 2017 22:52