John Deere introduce noi camioane articulate P-Tier

MEq
By MEq ianuarie 31, 2023 23:28

John Deere introduce noi camioane articulate P-Tier

Story Highlights

  • John Deere Construction
  • camioane articulate Performance Tiering (P-Tier) John Deere
  • ADT
  • John Deere 410
  • John Deere 460

Related Articles

John Deere își extinde strategia Performance Tiering în gama sa de camioane articulate. Noi în portofoliul P-Tier, modelele 410 și 460 păstrează aceeași eficiență a consumului de combustibil, aceeași benă și aceleași moduri de conducere ca modelele E-II anterioare. Pentru toate modelele P-Tier, actualizările suplimentare ale designului exterior și interior al cabinei modernizează flota, menținând totodată productivitatea pentru care aceste camioane sunt cunoscute. Aceste mașini oferă, de asemenea, o gamă de setări standard integrate pentru a facilita operarea și pentru a crește eficiența în timpul oricărei aplicații.

„Modelele P-Tier au fost construite pentru a sprijini ușurința în utilizare și confortul operatorului”, a afirmat Justin Steger, director de marketing, John Deere Construction & Forestry. „Reproiectarea configurației componentelor din cabină, precum și gruparea funcțiilor bazate pe aplicație sunt câteva exemple ale modului în care încorporăm feedback-ul clienților în aceste mașini și oferim îmbunătățiri suplimentare.”

Pentru o presonalizare mai mare, clienții pot alege din două niveluri de echipare diferite, precum și să adauge o varietate de pachete opționale, inclusiv pachete pentru un confort sporit al operatorului, condiții de vreme rece, gestionarea reziduurilor și capabilități de întreținere și service. Prima opțiune de pachet de echipare oferă caracteristici familiare, cum ar fi un racord de evacuare negru, oglinzi retrovizoare reglate manual și comenzi de temperatură, radio standard, un convertor de 15 A și lumini cu halogen. Oferind confort și comenzi ridicate, cel de-al doilea pachet de echipamente oferă un racord de evacuare cromat, oglinzi retrovizoare reglate electric, scaun și radio premium, un convertor de 25 A, controlul automat al temperaturii în cabină și lumini LED.

În dotarea standard pe camioanele articulare P-Tier se vor afla diferite setări pentru proprietar și operator, menite să contribuie la ușurarea operării și la creșterea siguranței pe șantier. Aceste funcții încorporate, cum ar fi protecția împotriva răsturnării, protecția benei la coborâre, protecția șasiului, hill hold, shuttle shifting și controlul mașinii la coborâre elimină unele intervenții ale operatorului, permițând o operare simplificată. Avantajele suplimentare date de capacitatea benei, sistemul standard de încălzire a transmisiei și limitele de viteză maximă ajută la menținerea operatorului și a mașinii în siguranță și în funcțiune pentru mai mult timp.

MEq
By MEq ianuarie 31, 2023 23:28