GINAF Mining are o filozofie totală în ce priveşte asistenţa clientului

MEq
By MEq mai 5, 2016 14:20

GINAF Mining are o filozofie totală în ce priveşte asistenţa clientului

Marca GINAF este bine cunoscută în Țările de Jos pentru vehiculele sale puternice, grele și robuste. Recent, GINAF și-a îndreptat atenția către industria minieră la nivel mondial prin introducerea seriei de vehicule Heavy Duty (HD).

Industria minieră este dominată de vehicule mari, grele, însă camioanele GINAF urmează această tendință. Vehiculele HD sunt, de fapt, relativ ușoare după standardele de exploatare minieră, însă au aceeași capacitate de încărcare ca și camioanele mai mari şi mai grele. În plus, utilizează motoare mai mici, ceea ce face consumul de combustibil al fiecărui vehicul extrem de eficient, în comparație cu jucătorii consacraţi.
„Filozofia GINAF are la bază patru puncte”, spune Edgar Ooijman, vicepreședinte al Mining. „Eficacitatea, productivitatea, siguranța și durabilitatea. Astfel, procesul de vânzare nu este doar vânzare pe termen scurt: aici este vorba despre un parteneriat pe termen lung. O relație puternică, în care grija faţă de client (totul, de la dezvoltarea vehiculului până la suportul after-market) asigură o bază stabilă”.
Eficacitate: înainte de a se face recomandări cu privire la camioane, se efectuează o analiză a profilului rutei și a interacțiunii cu alte echipamente miniere. Această analiză înseamnă că poate fi oferit vehiculul potrivit pentru aplicaţii noi sau deja existente, dar și logistica aferentă. Există șase tipuri de bază diferite care pot fi optimizate pentru o aplicație specifică. Principiul de bază constă în faptul că TCO (Total Cost of Ownership) este menținut la un nivel scăzut.

Productivitate: o analiză profundă a procesului minier stă la baza eforturilor producătorului olandez de a face toate aspectele legate de camion cât mai productive posibil și de a asigura activitatea potrivită de întreținere. „Productivitatea unui vehicul nu este dată numai de o capacitate mare de încărcare”, explică dl. Ooijman. „Disponibilitate este esențială. Aceasta ne permite să păstrăm costurile (TCO) cât mai scăzute posibil.”
Siguranță: în ciuda faptului că vehiculele GINAF HD au aceeași capacitate de încărcare ca basculantele actuale de construcții, acestea sunt, în medie, cu 40% mai înguste și cu 20% mai mici. Mai mult, masa lor neîncărcate este cu aproape 50% mai mică. Dimensiunile relativ mici fac camioanele mai ușor de monitorizat și, prin urmare, mai sigure. În plus, conțin numeroase sisteme de siguranță în dotarea standard, cum ar fi limitatoare de viteză (atunci când sunt încărcate, descărcate și supraîncărcate), sisteme de stabilizare (statice pentru basculare și dinamice pentru condus), proceduri integrate de securitate în timpul basculării, indicator de sarcină cu lumini pentru operatorii externi etc.
Durabilitate: acest aspect vizează nu numai camioanele însele (cu motoare Euro 3 sau 5, ori Tier 3, 4i sau 4 final), ci şi suportul after-market. Uneori, revizia poate fi la fel de eficientă că înlocuirea completă, dar salvează materiale, transport și, desigur, costuri.
cummins_qsx15_powered_ginaf_hd_5395_ts_mining_truck

MEq
By MEq mai 5, 2016 14:20