Kubota își lărgește gama cu un nou încărcător frontal compact

MEq
By MEq noiembrie 23, 2017 11:31

Kubota își lărgește gama cu un nou încărcător frontal compact

Kubota își consolideaza gama de echipamente compacte pentru construcții odată cu lansarea noului său încărcător frontal R082. Conceput special pentru un echilibru optim între dimensiuni, putere și confort, R082 oferă niveluri maxime de productivitate și eficiență, permițând operatorilor să abordeze cu ușurință o gamă largă de sarcini de încărcare, ridicare și deplasare.

Propulsat de un motor diesel robust Kubota de 47,3 CP, renumit pentru fiabilitatea și consumul redus de combustibil, rezistentul încărcător frontal R082 este unul dintre cele mai rentabile din gama Kubota. De asemenea, motorul este silențios și are vibrații reduse.

R082 are o rază extinsă și o înălțime ridicată de descărcare pentru a face rapide și eficiente toate tipurile de lucrări de încărcare, indiferent ca folosește o cupă sau furci pentru paleți. O caracteristică cheie a funcționalității încărcătorului este mișcarea brațului de înclinare/ajustare, ce menține sarcina în poziție verticală la ridicare, precum și sistemul său de blocare a diferențialului, care oferă operatorului posibilitatea de a angaja ambele punți față/spate pentru o tracţiune fără derapare. Performanța este imbunatatita printr-un simplu intrerupator AUX, care seteaza si mentine debitul de ulei hidraulic pentru atașamente.

R082 a fost proiectat și pentru un confort complet al utilizatorului. Stația operatorului oferă toate funcțiile și facilitățile de care utilizatorii au nevoie pe tot parcursul zilei. Displyul digital intuitiv, scaunul reglabil cu suspensie, maneta de operare multifuncțională, direcția înclinabilă și cotiera dreapta reglabilă oferă un mediu ideal pentru ca utilizatorii să lucreze ore lungi cu un efort minim.

Utilajul ofera o vizibilitate ridicată din cabină în toate direcțiile. Geamul din spate este rotunjit, iar împreună cu capota înclinată oferă o vizibilitate excelentă la mersul în marșarier. În față, configurația brațului cu cinematică Z-bar asigură o vedere neobstrucționată a vârfurilor furcilor de paleți.
Pentru siguranță, încărcătorul este echipat și cu sistemul Kubota anti-furt; doar butoanele programate vor permite pornirea motorului, iar orice încercare de a porni mașina cu un buton neprogramat va activa alarma.

MEq
By MEq noiembrie 23, 2017 11:31