CX290D este noul excavator manipulator lansat de CASE la Bauma

MEq
By MEq aprilie 25, 2016 18:09

CX290D este noul excavator manipulator lansat de CASE la Bauma

CASE şi-a extins Seria D de excavatoare pe şenile cu un nou model: CX290D Material Handling. Acesta este special proiectat şi fabricat pentru aplicaţii de manipulare a materialelor. Cu o rază superioară și o capacitate mare de ridicare, excavatorul poate muta deșeuri, buşteni, gunoi și resturi.

Structura elevată a cabinei oferă operatorului o vedere amplă asupra zonei de lucru de la o înălțime de 5,06 metri. Ventilatorul reversibil curăță radiatoarele mai eficient, păstrând performanțele înalte ale maşinii în condiții de praf, tipice multor aplicații de manipulare a materialelor. În versiunea pentru încărcarea de deşeuri, noul CX290D va fi disponibil cu braţ drept şi balansier goose neck.

Proiectat şi construit pentru a fi sigur
Mai multe elemente asigură funcționarea în condiții de siguranță a cabinei ridicătoare. Structura rigidă elevatoare permite operatorului să fie mai productiv, bazându-se pe siguranța utilajului. Cabina poate fi coborâtă atât din interior, cât şi de la un comutator de control extern, pentru o mai mare siguranță a operatorului, iar viteza de coborâre este limitată în cazul spargerii vreunui furtun. Dispozitivul de coborâre de urgență a cabinei este acum acționat hidraulic, sporind și mai mult siguranța.
Un nou dispozitiv previne interferența între utilaj și ataşamentele sale prin intermediul senzorilor plasați pe cilindrul cupei. Îmbunătățirile aduse circuitului pilot reduc șocurile în atașamentul frontal la cursă maximă. Aceasta are ca rezultat mai puţine zdruncinături la nivelul cabinei, un confort mai bun și o mai mare siguranță în jurul mașinii. Protecţia frontală îmbunătățește și mai mult siguranța operatorului în cabină.

Performanţe şi cicluri rapide
CX290D MH beneficiază de îmbunătățirile aduse Seriei D prin introducerea motorului Tier 4f / Stage IV cu sistem de post-tratare cu reducere catalitică selectivă și catalizator de oxidare diesel (DOC). Această soluție ce nu necesită DPF economisește timp și costuri de întreținere, asigurând performanțe puternice și un consum eficient de combustibil. Sistemul hidraulic îmbunătăţit are cicluri mai rapide, iar viteza mare de deschidere a brațului avantajează utilajul la aruncarea resturilor. Noile caracteristici de pe CX290D MH includ şi un nou pachet de lumini cu LED, ce asigură o luminozitate de trei ori mai mare decât a unui echivalent cu halogen. De asemenea, este disponibilă o a treia cameră video, pentru o vizibilitate şi mai bună împrejur.

gdfgdgsdf

MEq
By MEq aprilie 25, 2016 18:09