Acord de colaborare industrială între CNH Industrial și Tobroco-Giant

MEq
By MEq martie 7, 2023 17:09

Acord de colaborare industrială între CNH Industrial și Tobroco-Giant

CNH Industrial a semnat un acord de colaborare industrială cu Tobroco-Giant – producător de utilaje de construcții din Țările de Jos, specializat în dezvoltarea și fabricarea de utilaje compacte pentru construcții.

Conform acordului, încărcătoarele frontale compacte, precum și cele de dimensiuni inferioare acestora (sub-compacte) de la Tobroco-Giant vor fi distribuite pe piețele din America de Nord sub mărcile CASE Construction Equipment și New Holland Construction (branduri ale CNH Industrial). Aceste unități susțin gama puternică existentă de încărcătoare compacte pe roți pe care Case CE si New Holland le produc și le distribuie în prezent.

Case CE va dezvălui aceste noi modele în martie, la CONEXPO 2023 – cel mai mare târg de construcții din America de Nord. Gama inițială oferă modele de încărcătoare frontale compacte și sub-compacte, cu o greutate operațională de la 1 la 5 tone, cu diferite configurații de cinematică de braț.

Gama include, de asemenea, primul încărcător electric sub-compact de la CNH Industrial, extinzând angajamentul producătorului de a oferi clienților soluții alternative de acționare care să le îmbunătățească eficiența generală și sustenabilitatea. Aceste noi modele sunt de așteptat să fie disponibile comercial prin intermediul rețelei de dealeri CASE și New Holland Construction în a doua jumătate a lui 2023.

„Extinderea portofoliului nostru de produse este esențială pentru creșterea business-ului nostru în construcții. Tobroco-Giant este partenerul optim pentru noi, deoarece au o mentalitate puternic orientată spre client și au demonstrat în mod constant capacitatea de a furniza constructorilor produse inovatoare de înaltă calitate”, a declarat Stefano Pampalone, Președintele Diviziei de Construcții din cadrul CNH Industrial. „Acest acord ne permite să oferim imediat clienților noștri nord-americani o ofertă mai largă de utilaje de înaltă performanță pentru agricultură și aplicații peisagistice.”

MEq
By MEq martie 7, 2023 17:09