Prezenţă impresionantă Wacker Neuson, la Conexpo 2017

MEq
By MEq martie 18, 2017 13:02

Prezenţă impresionantă Wacker Neuson, la Conexpo 2017

Sub motto-ul „Making history – building the future”, Wacker Neuson a sărbătorit 60 de ani de prezenţă în America de Nord la ediţia de anul acesta a Conexpo-CON/AGG. Totodată, şi-a prezentat capacitatea de a dezvolta noi produse inovatoare.

Conexpo 2017 s-a potrivit cu aniversarea Wacker Neuson: compania este activă în SUA de 60 de ani, iar în Canada, de 50 de ani. În 1957, Wacker Neuson a început producția și comercializarea de echipamente pentru construcţii în Statele Unite ca prima companie afiliată străină.
„Ca cel mai important târg din industria construcţiilor din America de Nord, Conexpo ne-a oferit o oportunitate excelentă de a privi spre viitor împreună cu clienții, dealerii și partenerii noștri. Am putut expune soluții inovatoare care fac munca clienților noștri pe șantier mai ușoară, astăzi și în viitor”, a afirmat Cem Peksaglam, CEO al Wacker Neuson Group.
Povestea de succes a Wacker Neuson în America de Nord a început cu maiul compactor, în prezent compania oferind mult mai mult. Utilajele compacte, în special, au un mare potenţial viitor.

Pentru Wacker Neuson, punctul central al expoziţiei a fost noua linie de miniîncărcătoare destinate pieţei nord-americane. Cele patru miniîncărcătoare de talie medie şi cele două compacte pe şenile sunt utilaje puternice şi versatile. În 2015, miniîncărcătoarele Wacker Neuson au fost introduse pe piaţa din America de Nord, iar de atunci sunt proiectate, dezvoltate şi fabricate aici. “Localizarea aici a liniei de dezvoltare şi producţie a miniîncărcătoarelor a fost un pas important pentru consolidarea poziţiei noastre în această piaţă importantă şi pentru creşterea atractivităţii brand-ului. Introducerea miniîncărcătoarelor special adaptate pentru nevoile clienţilor nord-americani a fost un pas important în direcţia potrivită. Astăzi, dealerii noştri locali beneficiază de una dintre cele mai largi game de echipamente uşoare şi compacte, de înaltă calitate şi puternice”, a mai spus Cem Peksaglam.

Vizitatorii standului Wacker Neuson au fost întâmpinaţi de multă acţiune în show-urile demo desfăşurate. Au avut ocazia de a participa la “VDS Challenge” şi de a se convinge de avantajele sistemului Vertical Digging (VDS).
Una dintre vedetele expoziţiei a fost seria de produse Zero Emission, ce face din Wacker Neuson un pionier în segmental utilajelor fără emisii de noxe. Au mai fost expuse şi noi excavatoare din clasa de mase operaţionale între 4 – 8 t, precum şi excavatoare zero tail swing. Nu în ultimul rând, vizitatorii s-au putut familiariza cu portofoliul cuprinzător de încărcătoare frontale articulate, încărcătoare frontale telescopice şi dumpere, precum şi cu gama de echipamente pentru compactare – cilindri compactori tandem pentru sol şi asfalt. Cu portofoliul complex cu cilindri, împreună cu plăcile vibratoare și cu maiurile Wacker Neuson, clienții pot găsi echipamentul care să se potrivească ideal cerințelor de compactare ale şantierului lor de construcții.

“Wacker Neuson – all it takes!” este promisiunea pe care Wacker Neuson o face tuturor clienţilor prin oferirea unei game cuprinzătoare de echipamente pentru construcţii.

MEq
By MEq martie 18, 2017 13:02