4 noi nodele de mini-incarcatoare Case

MEq
By MEq iunie 17, 2015 14:06

4 noi nodele de mini-incarcatoare Case

Story Highlights

  • Case Construction Equipment si-a extins gama de mini-încărcătoare frontale multifuncționale pe șenile cu 4 noi modele
  • Mini-încărcătorul multifuncțional SR240 este echipat cu șasiu mai mare

Related Articles

Case Construction Equipment si-a extins gama de mini-încărcătoare frontale multifuncționale pe șenile cu 4 noi modele. Pe lângă acestea, gama cuprinde și un model actualizat, ale cărui performanțe de lucru au fost sporite prin echiparea cu un motor care să respecte norma de emisii Tier 4 Final.

În urma actualizarii și extinderii, gama Case Construction Equipment numără acum 9 modele de mini-încărcătoare frontale multifuncționale pe roți și patru modele de mini-încărcătoare frontale compacte pe șenile, care se remarcă prin performanțe ridicate de lucru, vizibilitate excepțională și confort sporit pentru operator precum și printr-o stabilitate remarcabilă pe toate tipurile suprafețe, datorată în special ampatamentului lat și distribuției optimizate a greutății (30% pe față și 70% pe spate).
Toate cele cinci modele de mini încărcătoare frontale multifuncționale pe roți și pe șenile beneficiază de motoare turbo diesel puternice, dezvoltate de FPT Industrial, parte a grupului CNH Industrial. Având capacitatea cilindrică de 3.4 litri, propulsoarele respectă normele de emisii Tier 4 Final și necesită operațiuni scăzute de întreținere.
Noile mini-încărcătoare frontale multifuncționale pot face față chiar și celor mai dificile lucrări: cuplul ridicat ale motorului și forțele de rupere impresionante determină execuția mai rapidă a ciclurilor de lucru, ceea ce se traduce printr-o productivitate sporită. Atât configurația standard cât și cea High Flow a instalației hidraulice îi permit pompei de ulei să aibă un debit mai ridicat pentru ca eventualele accesorii cuplate la utilaj să lucreze mai repede.
Mini-încărcătorul multifuncțional SR240 este echipat cu șasiu mai mare, excelând la propriu în toate privințele atunci când vine vorba de cuplul dezvoltat de motor și de forța de rupere a cupei.
Noul mini-încărcător frontal multifuncțional cu ridicare verticală SV280 este lider absolut atunci când vine vorba de înălțimea de descărcare (2.630 mm).
De asemenea, modelul pe șenile cu ridicare radială TR310 este nou în gama Case Construction Equipment de mini utilaje, având o forță de rupere impresionantă la cupă și capacitate de lucru deplină. El vine echipat cu șenile mai late, de 400 mm, care sporesc flotația, stabilitatea și tracțiunea. Toate cele cinci modele de mini-încărcătoare frontale multifuncționale pe roți și pe șenile beneficiază de motoare turbo diesel puternice, dezvoltate de FPT Industrial.

Case TR310, la INTERMAT 2015, Paris
IMG_0763

MEq
By MEq iunie 17, 2015 14:06

OPINION

ELECTRIFICATION