Komatsu și SMS Equipment anunță noul excavator hidraulic minier PC9000

MEq
By MEq mai 14, 2024 22:10

Komatsu și SMS Equipment anunță noul excavator hidraulic minier PC9000

Story Highlights

  • Komatsu Germany Mining Division
  • SMS Equipment
  • excavator hidraulic minier Komatsu PC9000
  • hydraulic mining excavator

Related Articles

Komatsu Germany Mining Division (KGM) și SMS Equipment au anunțat cea mai recentă dezvoltare din flota Komatsu de excavatoare hidraulice pentru minerit, și anume PC9000. KGM confirmă că noul model va fi cel mai mare din portofoliul de excavatoare hidraulice Komatsu pentru minerit.

PC9000 este proiectat pentru a crește productivitatea, performanța și eficiența în exploatările miniere de suprafață. Este optimizat pentru a se potrivi dimensiunilor camioanelor rigide miniere Komatsu 830E până la 980E, îmbunătățind timpii de ciclu și scăzând costul total per tona de material transportat.

Funcțiile suplimentare ale noului PC9000 includ o cupă mai mare, forțe de săpat mai mari și alte caracteristici ce îmbunătățesc timpii de ciclu. Raza extinsă a brațului vine în sprijinul sistemelor autonome de transport (AHS), în creștere în cadrul flotelor de utilaje ale clienților din sectorul exploatărilor miniere, în timp ce sistemul hidraulic reproiectat contribuie la obținerea de emisii mai scăzute.

„Mai productiv și mai eficient, dar la cele mai înalte standarde de siguranță, PC9000 marchează o evoluție interesantă a gamei noastre de exploatare minieră de suprafață”, spune Peter Buhles, Vicepreședinte Vânzări și Service la KGM. „Komatsu se concentrează pe crearea de valoare comună. În dezvoltarea lui PC9000, am adunat informații de la clienții și distribuitorii noștri globali pentru a crea un utilaj care să răspundă nevoilor emergente ale industriei miniere și care să fie potrivit pentru orice tip de aplicație în exploatările miniere de suprafață.”

Primul model produs va fi livrat în regiunea nisipurilor bituminoase din Alberta, Canada.

„Suntem foarte mândri să lucrăm împreună cu Komatsu pentru a aduce primul PC9000 în Canada”, spune Dennis Chmielewski, Vicepreședinte Executiv, Mining la SMS Equipment. „A sprijini clienții în cresterea productivității și siguranței, reducând totodată emisiile, este o parte însemnată a muncii noastre ca furnizor de soluții pentru utilaje. Aceasta include menținerea unui circuit continuu de feedback cu clienții și producătorii, care să garanteze că nevoile clienților în domeniu sunt implementate în viitoarele modele de utilaje, așa cum a fost cazul acestui excavator.”

Cu peste 100 de ani de experiență în tehnologia minieră, KGM este un pionier în dezvoltarea excavatoarelor hidraulice miniere pentru piața globală a exploatărilor de suprafață, definind standarde pentru excavatoarele hidraulice ultra-mari din întreaga lume. De la începutul anilor 1980, KGM este un partener de încredere și producător de tehnologie de utilaje pentru nisipurile bituminoase din Canada. De atunci, numeroase modele de utilaje miniere au fost inaugurate în exploatările petroliere de suprafață din Canada.

MEq
By MEq mai 14, 2024 22:10