TA400 este primul din noua Generaţie 10 de camioane articulate Terex Trucks

MEq
By MEq ianuarie 26, 2016 15:23

TA400 este primul din noua Generaţie 10 de camioane articulate Terex Trucks

Modelul TA400 de 38 t este cel mai mare camion articulat din gama Terex Trucks. Prezentând îmbunătățiri în ceea ce priveşte calitatea și durabilitatea, TA400 este primul dintr-o nouă generație de basculante articulate, fiind rezultatul unui program amplu de reînnoire, aflat în plină desfășurare.

Performanţe ridicate, emisii scăzute
Terex Trucks a investit masiv în noul TA400 pentru a se asigura că toţi clienţii săi vor primi performanțe crescute și vor avea costuri mai mici de operare. Pentru a garanta timpi de lucru maximi, au fost crescute durabilitatea și protecția componentelor maşinii, incluzând aici furtunuri hidraulice modernizate, interfețe electrice, suporturi de transmisie și conducte de frână. Iar pentru a prelungi durata de viață a componentelor hidraulice, Terex Trucks a introdus filtre de presiune magnetice, ce reduc riscul pătrunderii contaminanților în sistem și îmbunătățesc curățarea uleiului hidraulic.

Motorul şi grupul motopropulsor se potrivesc perfect, utilizând o transmisie adaptivă complet automată şi cutie de transfer cu două trepte preselectate, ce asigură performanţe şi productivitate în toate condiţiile de transport. Noua Generaţie 10 vine cu o serie de motoare compatibile cu cerinţele europene Stage IV. Sistemul Stage IV prezintă tehnologia EGR şi turbină cu geometrie variabilă (VGT). Totodată, Terex a înlăturat necesitatea utilizării unui filtru diesel de particule. Aşadar, acum furnizează soluţii complete pe toate pieţele, inclusiv pentru cea nord-americană (Tier 4F) sau pentru cele nereglementate (Tier 2). Terex_Generation_10_Logo_listing

Mai confortabile
S-a umblat şi la confortul operatorului, unde cabina prezintă un sistem îmbunătăţit de aer condiţionat şi de ventilare. De asemenea, au fost integraţi suporţi antivibraţii atât pentru motor, cât şi pentru cabină. Informaţiile oferite de maşină au fost la rândul lor îmbunătăţite (diagnosticarea transmisiei, ce informează şoferul despre starea camionului, inclusiv nivelul şi calitatea uleiului, durata de viaţă a filtrului sau coduri de eroare/service). Mai multe modele din noua generaţie de basculante articulate Terex Trucks vor urma în decursul anului 2016 şi în 2017.

MEq
By MEq ianuarie 26, 2016 15:23