Parteneriat tehnologic între Caterpillar și Kennametal

MEq
By MEq octombrie 2, 2017 12:30

Parteneriat tehnologic între Caterpillar și Kennametal

Caterpillar Inc. a anunțat încheierea unui acord cu Kennametal Inc. pentru furnizarea către clienții Caterpillar la nivel global de unelte de frezare cu diamant și carburi metalice pentru aplicații de mixare și frezare în lucrări de reabilitare a drumurilor.

„Acest parteneriat oferă clienților noștri, prin intermediul rețelei de distribuitori Cat, acces la mașini de clasă mondială, o linie completă de rotoare, o tehnologie extraordinară de frezare a solului și expertiză în industrie”, a declarat Paul Clark, product manager Caterpillar Inc. ”Este încă un pas spre asigurarea unei experiențe superioare clienților noștri.”

„Acest parteneriat valorifică reputația îndelungată a companiilor Kennametal și Caterpillar în industria de reabilitare a drumurilor și susține angajamentul nostru comun de a oferi utilizatorilor finali o experiență absolută. Prin îmbinarea produselor noastre dovedite și a expertizei utilajelor de clasă mondială Caterpillar, împreună cu rețeaua sa extinsă de distribuitori, vom oferi soluții de frezare de neegalat pentru clienții din întreaga lume, din industria reabilitării drumurilor”, a afirmat Pete Dragich, vicepreședinte al Kennametal Inc. și președinte al Segmentului de Infrastructură al companiei.

Produsele Kennametal și asistența vor fi disponibile prin intermediul reprezentanțelor Cat. Clienții care doresc să afle mai multe despre oferta completă pot contacta distribuitorul local Cat sau reprezentantul Kennametal.

MEq
By MEq octombrie 2, 2017 12:30