KCMA Corporation își schimbă numele în Hitachi

MEq
By MEq ianuarie 8, 2018 21:24

KCMA Corporation își schimbă numele în Hitachi

Story Highlights

  • KCMA Corporation, subsidiara americana a Hitachi Construction Machinery Group, ce produce incarcatoare frontale Kawasaki pentru piata nord-americana, își schimbă numele în Hitachi Construction Machinery Loaders America

Related Articles

KCMA Corporation, filială a Hitachi Construction Machinery Group, și-a schimbat numele de companie în Hitachi Construction Machinery Loaders America Inc, începând cu 1 ianuarie 2018. Cu unități de producție în Banshu, Japonia, Ryugasaki, Japonia și Newnan, Georgia, compania intenționează să crească producția și să eficientizeze oferta de încărcătoare frontale pe roți de pe piața nord-americană.

KCMA Corporation este activă pe piața echipamentelor de construcții încă din 1962, când Kawasaki Heavy Industries a construit primul său încărcător frontal articulat, în Japonia. În 1978, Kawasaki a introdus încărcătorul pe piața nord-americană, compania având un feedback pozitiv pentru acest utilaj productiv și de înaltă calitate. Au înființat un sistem solid de asistență în jurul unei rețele extinse și independente de dealeri, rețea care a oferit sprijin și echipamente de calitate.

În 2010, compania a intrat într-un acord de joint venture cu Hitachi Construction Machinery (HCM) pentru a dezvolta mai departe gama de produse (încărcătoare frontale pe roți). Cele două părți și-au combinat resursele tehnologice și de fabricație pentru a introduce tehnologia Tier 4 pe încărcarele pe roți Kawasaki. HCM a încheiat achiziția KCM de la Kawasaki în 2016, iar acum, ca subsidiară a uneia dintre cele mai mari companii de utilaje pentru construcții, este gata să crească pe piața nord-americana de încărcătoare frontale.

MEq
By MEq ianuarie 8, 2018 21:24