John Deere achiziționează fabricile Deere-Hitachi și demarează noi acorduri cu Hitachi

MEq
By MEq martie 2, 2022 01:08

John Deere achiziționează fabricile Deere-Hitachi și demarează noi acorduri cu Hitachi

John Deere a preluat proprietatea deplină a trei unități de producție din cadrul asocierii Deere-Hitachi recent încheiate și va derula noi acorduri de licență și furnizare cu Hitachi Construction Machinery. Conform anunțului din august 2021, cele două companii și-au încheiat acordurile de producție și marketing în asociere comună.

Fostele fabrici deținute în acest joint venture vor continua să producă excavatoare de construcții și utilaje forestiere marca Deere; dar vor întrerupe producția de produse marca Hitachi. Locațiile vor fi redenumite acum:
– John Deere Kernersville, Kernersville, N.C.
– John Deere Specialty Products, Langley, British Columbia, Canada
– John Deere Brasil Escavadeiras, Indaiatuba, Brazilia
Printr-un nou acord de furnizare cu Hitachi, Deere va continua să ofere un portofoliu complet de excavatoare.

Acordul de marketing al Deere pentru excavatoare de construcții și utilaje miniere marca Hitachi din America s-a încheiat; Hitachi și-a asumat distribuția și suportul acestor produse.
Odată cu finalizarea acestei achiziții, John Deere are acum control asupra construcției de excavatoare, asupra actualizărilor de produs și caracteristicilor, făcând posibilă o reacție mai rapidă la cerințele clienților și integrarea excavatoarelor cu alte produse Deere pentru construcții.

„Pe măsură ce lansăm acest nou capitol, moștenirea noastră de inovație continuă”, a declarat John Stone, președinte, John Deere Construction & Forestry Division and Power Systems. „În viitor, putem folosi tehnologia dezvoltată pentru alte linii de produse și sisteme de producție din întreaga companie Deere și putem extinde acele soluții avansate la excavatoarele produse de Deere, consolidând întregul portofoliu.”

MEq
By MEq martie 2, 2022 01:08