Noua serie M de buldoexcavatoare articulate Lännen vine cu îmbunătățiri de confort, operare și mediu

MEq
By MEq noiembrie 2, 2020 16:36

Noua serie M de buldoexcavatoare articulate Lännen vine cu îmbunătățiri de confort, operare și mediu

Punctul de pornire în dezvoltarea modelelor M de la Lännen a fost maximizarea respectării normelor de mediu și confortul de utilizare. Aspectul vizual a fost, de asemenea, reînnoit, rezultând o gamă de modele mai elegantă și modernă. Iar lista accesoriilor opționale rămâne una destul de extinsă.

Modelul M, care este acum mai prietenos cu mediul, este rezultatul eforturilor de dezvoltare ale inginerilor producătorului finlandez. Motoarele de pe modelele M îndeplinesc cerințele standardului de emisii Stage V și permit, totodată, utilizarea biodieselului HVO obținut din surse regenerabile.

Noua serie M de buldoexcavatoare articulate Lännen vine cu îmbunătățiri de confort, operare și mediuControlul temperaturilor de la nivelul motorului și hidraulicii a fost îmbunătățit prin adăugarea unui ventilator mai eficient și prin optimizarea circulației aerului. Totodată, sistemul hidraulic a fost reproiectat, iar acum turația motorului diesel rămâne mai mică la deplasarea pe drumuri publice, ceea ce face ca relocarea utilajului să fie mai economică și mai ecologică.

Structura solidă, heavy-duty a buldoexcavatoarelor articulate Lännen și sistemul hidraulic puternic și versatil fac posibilă utilizarea unei game extinse de echipamente de lucru puternice atât pe brațul de încărcător, cât și pe cel de excavare. În plus, unitatea de braț de excavare este detașabilă și poate fi înlocuită cu un echipament-spate de tipul ”tool carrier” sau cu mai multe unelte de lucru.

Cu Lännen, puteți acoperi o mare varietate de aplicații desfășurate pe toată durata anului. Este ușor și sigur de condus atât pe teren accidentat, cât și pe șosele, în condiții izolate, în spații închise sau în zonele dens populate.

Pentru operator
– Noile modele M au îmbunătățit și mai mult confortul operatorului și funcționalitatea.
– Monitorul tactil de 10 inch face logică navigarea prin meniul de bord și simplifică diferitele reglaje.
– În reproiectarea treptelor de acces în cabină, o atenție deosebită a fost acordată siguranței.
– Cutiile cu unelte sunt amplasate convenabil deasupra aripilor roților frontale.
– Aripile roților au fost prelungite pentru ca parbrizul să fie mereu curat.
– Geamul spate, care se deschide în diferite poziții, dispune acum de un nou și multașteptat ștergător.

Noua serie M de buldoexcavatoare articulate Lännen vine cu îmbunătățiri de confort, operare și mediuUșurința întreținerii
– Motoare AGCO 4.9 LFTN Stage-V ce presupun o întreținere redusă.
– Sistemul de posttratare a gazelor evacuate a fost mutat din compartimentul motorului, pentru a oferi un acces mai bun la componentele care necesită întreținere.
– Cupla de conectare rapidă a rezervorului de ulei hidraulic ușurează schimbul de ulei. Filtrul este, de asemenea, mai ușor de înlocuit. La modelele M, bateriile vin ca dotare din fabrică și nu necesită întreținere.
– Modelele M au standard capote rezistente care se deschid mai ușor, iar piesele care trebuie întreținute sunt mai lesne de accesat.

Seria M cuprinde 3 modele, și anume:
Lännen 8600M are sisteme hidraulice de lucru puternice, cu operare precisă, cu o gamă largă de reglaje pentru diferitele nevoi ale fiecărei sarcini, pentru fiecare unealtă de lucru și pentru operator. Este cel mai agil utilaj din clasa sa datorită unghiului de bracaj de 42° al articulației și oscilației cadrului de ±400 mm. Vizibilitatea excelentă în toate părțile sporește siguranța atunci când lucrează în spații strâmte și în zone dense.

Noua serie M de buldoexcavatoare articulate Lännen vine cu îmbunătățiri de confort, operare și mediuLännen 8700M este un buldoexcavator multifuncțional puternic, cu transmisie PowerShift, care schimbă ușor treptele de viteză din mers și sub diferite sarcini. Lännen 8700M este echipat cu roți mai mari, dar și cu un braț încărcător mai mare și mai puternic decât cel de pe modelul de bază. Este un utilaj ideal pentru diverse operațiuni care necesită un încărcător eficient, cu o înălțime mare de ridicare.

Lännen 8800M este alegerea perfectă pentru lucrările care necesită un nivel fără compromisuri de mobilitate, putere și rază de lucru, pe toate tipurile de teren, având capacitatea de a utiliza o gamă largă de unelte de lucru robuste și puternice. Multifuncționalul Lännen 8800M oferă o creștere cu 30% a puterii de săpare, încărcare, ridicare și tragere, comparativ cu modelul 8600M. Este echipat cu roți mai mari, transmisie PowerShift și cu un braț încărcător mai mare și mai puternic decât modelul de bază. Lännen 8800M este cea mai inteligentă și cea mai versatilă alegere pentru lucrările de construcție și întreținere a infrastructurii, a căilor ferate, a rețelelor de distribuție a energiei electrice și a celor de comunicații. O caracteristică a acestor utilaje este că pot fi echipate cu sistem de deplasare pe calea ferată (pentru lucrări aferente de reparații și întreținere) precum și cu braț vertical cu nacelă, putând oferi acces la înălțime (stâlpi și linii de înaltă tensiune).
Fără cupe și în funcție de configurații, buldoexcavatoarele articulate Lännen au mase operaționale după cum urmează: modelul 8600M = 12.000 kg; 8700 = 12.500 kg; 8800 = 12.700 kg.

MEq
By MEq noiembrie 2, 2020 16:36