Ihimer aduce la Bauma un nou excavator zero tail-swing

MEq
By MEq aprilie 9, 2016 12:47

Ihimer aduce la Bauma un nou excavator zero tail-swing

Ihimer va lansa două noi excavatoare în cadrul expoziţiei internaţionale Bauma, inclusiv un model zero tail-swing, precum şi noi dumpere, împreună cu un concept de miniîncărăctor. 85V4 este noul excavator zero tail-swing propus de Ihimer, cu o greutate operaţională de 8.5 t, utilajul fiind capabil să lucreze în spaţii limitate sau în vecinătatea unui perete, datorită contragreutăţii ce nu iese în consolă.

Excavatorul dispune de trei pompe hidraulice pentru un control îmbunătăţit şi un răspuns rapid, are o cabină mai încăpătoare decât modelul precedent, precum şi numeroase alte caracteristici. Tot aici, Ihimer va expune tradiţionalul miniexcavator 55N4, de 5.5 t, ce oferă o adâncime maximă de săpare de 3850 mm, în configuraţia cu braţ standard, sau 4100 mm, cu braţ lung.

Cele două minidumpere pe şenile prezentate sunt modelele Carry 150 şi Carry 250, ambele cu transmisie hidrostatică şi gardă mare la sol. Nu în cele din urmă, la standul Ihimer se va regăsi şi miniîncărcătorul Concept 3S, dezvoltat în colaborare cu Universitatea din Pisa. Descris de companie ca o nouă interpretare a unui utilaj compact pentru construcţii, 3S dispune de sistem electronic de management. Cu o greutate operaţională de 1330 kg, noul 3S-SKID are o capacitate de operare de 330 kg. Miniutilajul dispune de 4 moduri de operare, dintre care unul electric (independent), două hibride sau cu alimentare de la un generator de 7kW, putând fi încărcat de la o sursă de curent prin intermediul unei prize 16 A 220-230V 3kW. Prototipul a fost prezentat pentru prima dată anul trecut, la Intermat Paris.
foto_per_news_web

MEq
By MEq aprilie 9, 2016 12:47