Ford Trucks își extinde rețeaua din România cu încă un service la Craiova

MEq
By MEq octombrie 24, 2023 16:44

Ford Trucks își extinde rețeaua din România cu încă un service la Craiova

Story Highlights

  • Ford Trucks Romania
  • AIC Trucks
  • un nou service Ford Trucks la Craiova, alături de partenerul local Ascet

Related Articles

AIC Trucks își consolidează poziția în România prin inaugurarea unui nou service Ford Trucks la Craiova, alături de partenerul local Ascet. Această extindere subliniază angajamentul Ford Trucks de a răspunde cerințelor tot mai mari ale economiei în plină expansiune a României. Astfel, rețeaua de service Ford Trucks ajunge la un număr total de 22, crescând capacitatea de reparații.

Ford Trucks își extinde rețeaua din România cu încă un service la CraiovaFord Trucks a devenit un brand stabil pe piața românească, cu o cotă de piață de 9%, lider de-a lungul timpului în segmentele de vehicule pentru construcții și specializate. La evenimentul de lansare al noului parteneriat au participat reprezentanți ai producătorului Ford Otosan din Craiova, parteneri din managementul Ford Trucks, dar și autorități locale, precum primarul municipiului Craiova sau secretarul general al Consiliului Județean Dolj.

Obiectivul permanent al AIC Trucks este extinderea portofoliului de servicii care aduc valoare adăugată clienților săi. Compania are un plan ambițios de dezvoltare a rețelei de service-uri autorizate la cele mai înalte standarde și o rețea multi-brand de top în cooperare cu partenerii de service.

AIC Trucks anunță astfel completarea rețelei de service, întâmpinându-și clienții cu un set complet și competitiv de servicii post-vânzare, prin cei 22 de parteneri de service și centre proprii, situate în: București, Brașov, Deva, Arad, Constanța, Focșani, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj-Napoca, Pitești, Ploiești, Galați, Turda, Târgu Mureș și Piatra-Neamț.

AIC Trucks are o direcție strategică de a nu avea o distanță mai mare de 150 km între service-uri. „Am ales un nou partener în Craiova, service-ul ASCET, cu o vastă experiență în industrie, întrucât considerăm strategică această locație și dorim să avem o expertiză largă pentru clienții noștri regionali. Dezvoltarea rețelei locale de servicii este strâns legată de obiectivul de creștere al portofoliului de clienți, deoarece toți partenerii noștri cumpără și un pachet de servicii, nu doar produse. Avem peste 3500 de Camioane Ford Trucks livrate în România, un număr semnificativ de clienți, iar rețeaua de service urmează să crească odată cu acest obiectiv de vânzări. Loialitatea clienților este strâns legată de serviciile post-vânzare”, a declarat Stefano Albarosa, CEO AIC Trucks.

Ford Trucks își extinde rețeaua din România cu încă un service la CraiovaFord Trucks, jucător important în industria vehiculelor comerciale grele, se impune în continuare pe piața din România printr-o nouă unitate la Craiova, în parteneriat cu distribuitorul său de încredere, AIC Trucks. Această expansiune strategică își propune să sporească prezența globală a companiei prin oferirea de servicii complete clienților internaționali, inclusiv vânzări, asistență post-vânzare și servicii de piese de schimb. Acest lucru asigură o experiență perfectă pentru clienții Ford Trucks într-o zonă geografică extinsă.

Liderul Ford Trucks, Emrah Duman, subliniază rolul esențial al României în strategia de piață, declarând: „Suntem mândri că am atins o cotă de piață semnificativă aici, într-un timp scurt. Succesul nostru poate fi atribuit calității produselor noastre, compatibilității cu piețele europene, ingineriei puternice, cercetării și dezvoltării și tehnologiei avansate. AIC Trucks a fost partenerul nostru de încredere de ani de zile. Suntem încântați să anunțăm deschiderea unei nou sediu la Craiova, marcând o altă piatră de hotar în colaborarea noastră de succes. Această extindere nu numai că reafirmă dedicarea noastră de a livra servicii excepționale, dar evidențiază și creșterea continuă a Ford Trucks în regiune. Împreună, suntem bine poziționați pentru a excela pe piața vehiculelor comerciale, oferind produse și servicii de top pentru a satisface nevoile în evoluție ale clienților noștri.”

România se evidențiază ca una dintre piețele cheie ale Ford Trucks în Europa, datorită economiei în creștere rapidă, investițiilor semnificative în infrastructură și cererii tot mai mari de transport rutier, determinată de expansiunea industrială. De la stabilirea prezenței sale în România, în 2016, Ford Trucks a oferit în mod constant clienților o satisfacție excepțională prin vehicule de înaltă calitate, susținute de o organizare solidă post-vânzare.

Ford Trucks își extinde rețeaua din România cu încă un service la CraiovaRomânia se numără printre țările în care Ford Trucks a atins cea mai mare cotă de piață, mândrindu-se cu un impresionant procent de 9% și cu vânzarea a 3.600 de camioane într-o perioadă relativ scurtă.

Ford Trucks și-a finalizat configurația organizatorică în toate orașele mari din România, oferind în prezent vânzări, servicii post-vânzare și furnizare de piese de schimb în 22 de locații. Compania își propune să-și extindă în continuare acoperirea, cu planuri de a crește numărul de locații la 23 până la sfârșitul anului 2023.

Ford Trucks, clasat printre liderii din industrie pe segmentul construcțiilor și vehiculelor specializate, își menține poziția în topul alegerilor clienților. Perspectivele companiei sunt promițătoare în continuare, având în vedere că autotractorul F-MAX a fost onorat cu prestigiosul premiu „2019 International Truck of the Year (ITOY)”. În prezent, Ford Trucks operează în 48 de piețe, făcând pași semnificativi către o creștere susținută și pe termen lung, prin deschiderea de reprezentanțe în țări cheie din întreaga lume. Continuând expansiunea strategică, compania își propune să aibă o prezență în 50 de țări până la finele anului 2024.

MEq
By MEq octombrie 24, 2023 16:44