Hyundai Heavy Industries investește 30 mil. € intr-un nou sediu în Europa

MEq
By MEq septembrie 29, 2015 15:44

Hyundai Heavy Industries investește 30 mil. € intr-un nou sediu în Europa

Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE), companie recunoscută pe scară largă pe piața europeană de echipamente pentru construcții și stivuitoare, a organizat săptămâna trecută o ceremonie grandioasă pentru a marca demararea construirii noului său sediu din Tessenderlo, Belgia.

Noul complex va cuprinde o cladire de birouri ce însumează 5400 mp, desfășurată pe trei nivele, un depozit 13.000 mp, un centru european de formare, o sală de evenimente și un showroom. Lucrările de construcție sunt programate a fi încheiate până la finele anului 2016 și reprezintă o investiție de 30 de milioane de euro. Cu ocazia ceremoniei, S.G. Rhee, Chief Operating Officer al diviziei de echipamente pentru construcții Hyundai Heavy Industries (HHI), și J.C. Jung, Managing Director al Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE), au salutat prezența oaspeților VIP din partea guvernului belgian, a reprezentanților comunității locale și naționale, precum și presa internațională.
„Suntem foarte încântați de demararea acestui proiect de construcție. Apreciem sprijinul comunitar pentru demersul nostru și așteptăm cu nerăbdare ridicarea acestei clădiri ultramoderne. Investiția noastră solidă în această regiune pentru dezvoltarea noului centru este o condiție pentru creșterea succesului nostru în Europa”, a declarat la eveniment S.G. Rhee.
La rândul său, J.C. Jung a adăugat: „Noul sediu este un pas înainte pentru divizia noastră europeană. Pe noul lot de 18.000 mp ne putem dubla capacitatea de aprovizionare cu piese pentru utilajele pe care le producem, ne putem primi clienții și intensifica instruirea tehnică și comercială a rețelei noastre de dealeri. Premisele sunt ideale datorită vecinătății autostrăzii E313, ce oferă o accesibilitate bună. Totul dovedește că HHIE este o companie dinamică și în creștere. Această investiție va crea locuri de muncă suplimentare în regiune.”

MEq
By MEq septembrie 29, 2015 15:44

OPINION

ELECTRIFICATION