BKT lansează noua anvelopă FL 695

MEq
By MEq iunie 15, 2022 18:36

BKT lansează noua anvelopă FL 695

Story Highlights

  • BKT Tires
  • anvelope BKT
  • anvelope pentru constructii
  • BKT FL 695

Related Articles

Ultima noutate de la BKT este un produs agroindustrial de ultimă generație pentru remorcile folosite în cadrul aplicațiilor de transport din domeniul agricol și al construcțiilor.

Remorcile joacă un rol esențial în cadrul flotei unei companii. Sarcina lor dificilă este de a transporta încărcături din ce în ce mai grele pe diferite tipuri de teren, pe șosea și în afara acesteia. În mod categoric, nu trebuie să fie considerate inferioare unui tractor, deoarece o bună parte din productivitate depinde de acestea. Prin urmare, alegerea anvelopei specifice pentru a echipa remorcile într-un mod care să le îmbunătățească performanța, pentru a spori eficiența producției, este un factor esențial.

Deoarece acordă o atenție deosebită pieței, BKT are încă o dată răspunsul potrivit la nevoile utilizatorilor, oferind o nouă ofertă de produs pentru remorcile folosite în cadrul celor mai dificile aplicații de transport.

Este vorba de FL 695, un produs agroindustrial inovator, proiectat special pentru remorcile folosite în cadrul aplicațiilor de transport din domeniul agricol și al construcțiilor. Această anvelopă radială este extraordinar de rezistentă și durabilă datorită unei carcase puternice cu straturi din oțel multistratificat, care oferă protecție împotriva perforărilor. În plus, este realizată dintr-un compus special care contribuie la sporirea rezistenței la tăiere.

FL 695 se deosebește datorită designului benzii sale de rulare cu un model exclusivist cu blocuri centrale, care simbolizează stabilitatea și rezistența excelente în toate condițiile, chiar și cu încărcături grele. Mai mult, banda sa de rulare adâncă asigură autocurățarea optimă în timpul utilizării pe șosea și în afara acesteia, pe lângă un ciclu de viață prelungit al produsului.

Toate aceste caracteristici câștigătoare fac din FL 695 un aliat veritabil chiar și pentru cele mai dificile operațiuni de transport. În prezent, anvelopa este disponibilă în dimensiunea 650/55 R 26,5.

Această noutate completează gama amplă de anvelope BKT care, printre altele, urmează o filosofie bine definită: Cu cât un produs este mai specific și mai adaptat pentru fiecare nevoie, cu atât devine mai sustenabil. Prin alegerea anvelopei potrivite pentru fiecare operațiune se evită uzura prematură și se reduce rezistența la rulare. Aceste lucruri se materializează într-o durabilitate mai îndelungată a produsului, un consum de combustibil redus și un impact mai mic asupra mediului înconjurător. BKT oferă, în mod efectiv, peste 3.200 de produse specifice pentru numeroase aplicații și sectoare. Și, fără îndoială, aceasta este doar cea mai recentă noutate, însă nu și ultima.

MEq
By MEq iunie 15, 2022 18:36