Huddig lansează noul 1260D cu motor Stage IV

MEq
By MEq aprilie 19, 2017 21:39

Huddig lansează noul 1260D cu motor Stage IV

Huddig îşi lansează noul utilaj 1260D. Printre principalele caracteristici se număra un nou motor conform cu norma de emisii Stage IV, un nou sistem de control, un nou sistem de posttratare și un display tactil mai mare, cu o vizibilitate semnificativ îmbunătățită. Noua serie D satisface cerințele clientului Huddig și îi consolidează poziția pe piață.

Noul motor Stage IV reduce emisiile şi consumul de combustibil, iar noul sistem de control asigură timpi de răspuns semnificativ mai rapizi. De asemenea, vizibilitatea din cabină a fost îmbunătăţită, odată cu reamplasarea tobei de evacuare şi a noului sistem de posttratare pe partea dreaptă a maşinii, pe aripa frontală, în spatele pilonului A al cabinei. Nu în ultimul rând, ştergătorul frontal a fost poziţionat pe partea dreaptă a parbrizului, pentru o vizibilitate mai bună.

Display-ul principal a fost mutat pe pilonul B al cabinei şi se poate regla pentru acces și control optim. Este mai mare, are o rezoluție mai bună și o nouă interfață bazată pe pictograme cu funcții de coduri de culoare, pentru o claritate mai mare. De asemenea, are câmpuri dedicate ce afişează funcțiile de bază ale mașinii și echipamentele active.

Alte funcţii noi:
– tehnologie de ultimă oră pentru servisarea şi updatarea maşinii via internet sharing de pe telefonul inteligent;
– afișarea pe display a temperaturii exterioare;
– funcționalitate sporită a butonului selector de pe manetă;
– cutie pentru scule amplasată în spatele cabinei;

Specificaţii:
Motor: Cummins QSB6.7 Stage IV, supraalimentat
Putere: 116 kW (157 hp) @ 1900 rpm
Tip: 6 cilindri în linie
Cilindree: 6.7 litri
Transmisie: hidrostatică în 2 trepte ZF/2HL 290
Axe: ZF

MEq
By MEq aprilie 19, 2017 21:39