Debut la IFAT pentru Green-Tec cu TH3 Tree Care Handler

MEq
By MEq aprilie 5, 2024 13:56

Debut la IFAT pentru Green-Tec cu TH3 Tree Care Handler

Story Highlights

  • Green-Tec (a Terex brand)
  • vegetation management
  • TH3 Tree Care Handler

Related Articles

Green-Tec – cea mai nouă marcă Terex – își va face debutul în industrie la IFAT, târgul pentru tehnologii ecologice de la München, în perioada 13-17 mai 2024. Expoziția este o oportunitate pentru potențialii distribuitori și clienți să afle mai multe despre oferta de produse de îngrijire a copacilor și soluții de management al vegetației, incluzând noul utilaj TH3 Tree Care Handler.

Oferind siguranță și confort operatorilor, TH3 dispune opțional de plase de siguranță din policarbonat și grilaje frontale și superioare pentru cabină, cu rol de protecție împotriva căderii resturilor de lemn și a ramurilor. Scaunele cu suspensie pneumatică, optimizate din punct de vedere ergonomic, au cotiere basculabile și oferă confort maxim, iar geamurile cabinei izolează fonic și termic. Caracteristicile practice de acces (precum scara de acces și ușa glisantă), ușurează intrarea în cabină.

Echipat cu un circuit hidraulic puternic, TH3 poate lucra cu o gamă largă de atașamente pentru îngrijirea vegetației, pentru diverse sarcini, cum ar fi tăierea copacilor, tundere, mulcire etc. Construcția sa ușoară și designul compact facilitează transportul simplu, în timp ce raza sa mică de pivotare permite o operare fără probleme în spații înguste. TH3 poate lucra pe marginea șoselelor și a drumurilor cu trafic intens, avantajat de transmisia sa robustă, anvelopele forestiere și tracțiunea integrală, care îi permit să abordeze terenuri dificile.

Cu un sistem hidraulic sensibil și reglat fin, TH3 are mișcări precise ale graiferului, în timp ce cabina se poate înclina și ridica la o înălțime de 5,3 m, pentru o vizibilitate excelentă. Balansierul telescopic asigură o rază maximă de lucru de 12,8 m, permițând operatorilor să abordeze ramurile și vârfurile greu accesibile ale copacilor. Conceput pentru întreținerea vegetației, robustul utilaj TH3 oferă precizie și eficiență în fiecare operațiune.

„Suntem încântați să debutăm la IFAT. Punând accent pe tehnologiile de mediu, IFAT este locul ideal pentru a interacționa cu echipa noastră și a vedea cum oferta noastră de produse poate sprijini activitățile de management al vegetației în diverse industrii, într-un mod sigur, durabil și eficient”, a spus Jamie Mairs, Business Line Director pentru Green-Tec.

MEq
By MEq aprilie 5, 2024 13:56