Hitachi prezintă încărcătorul frontal ZW310-7

MEq
By MEq ianuarie 29, 2024 17:36

Hitachi prezintă încărcătorul frontal ZW310-7

Hitachi introduce un model mare de nouă generație în gama sa de încărcătoare frontale pe pneuri cu motor Stage V. ZW310-7 a fost proiectat în jurul operatorului, având caracteristici de siguranță de vârf în industrie și un confort ridicat în cabină. Utilajul se remarcă prin performanțele sale puternice, costul total scăzut de proprietate și eficiența excepțională.

Hitachi prezintă încărcătorul frontal ZW310-7Noul ZW310-7 este unul dintre cele mai sigure utilaje, datorită vizibilității extinse a operatorului și sistemelor inteligente. Folosind sistemul de camere Aerial Angle, operatorii au o vedere bird’s-eye de 270 de grade asupra șantierului, iar sistemul de detectare și avertizare a obstacolelor din spate îi avertizează imediat atunci când ceva se află aproape de partea din spate a utilajului.

După o tură de lucru în cabina spațioasă, complet reproiectată, operatorii se vor simți mai puțin obosiți și mai mulțumiți de capacitatea lor de a fi mai productivi. ZW310-7 devine sinonim cu confortul ridicat, având unele dintre cele mai reduse niveluri de zgomot și vibrații în cabină. Încărcătorul frontal este deosebit de ușor de utilizat datorită dotărilor sale, precum scaunul îmbunătățit, manetele de comandă, noul controler al monitorului și panoul lateral de comutare.

Profit îmbunătățiți și timpi maximizați de funcționare
Proprietarii își vor crește profitul datorită performanței puternice, costului total de proprietate scăzut și eficienței excepționale a lui ZW310-7. Nivelurile ridicate de productivitate sunt asigurate de timpii de ciclu rapizi, forța mare de rupere și capacitate de încărcare, dar și de o accelerație îmbunătățită în pante, datorită senzorilor instalați pe mai multe componente ale utilajului. Turația motorului crește automat datorită funcției de pornire automată, care menține viteza de deplasare a utilajului în pantă. Ca rezultat, timpii de ciclu reduși cresc productivitatea și reduc consumul de combustibil.

Operațiunile scurte de încărcare, mai rapide și mai eficiente datorită funcției de control al vitezei, îndeplinesc optim cerințele proprietarilor. De asemenea, noul model ZW-7 încarcă mai precis camioanele, folosind sistemul de monitorizare a sarcinii utile. În plus, operatorii pot monitoriza consumul de combustibil datorită noului indicator ECO, iar performanța poate fi îmbunătățită cu mai multe funcții reglabile.

Hitachi prezintă încărcătorul frontal ZW310-7Întrucât ZW310-7 folosește componente mai durabile (cum ar fi axele și cadrul), sisteme inteligente de prevenție și funcții de întreținere ușoare, permite o performanță ultra-fiabilă ce crește semnificativ timpii de funcționare. Acest lucru poate fi maximizat și mai mult prin utilizarea cupelor Hitachi de înaltă calitate (personalizate în funcție de aplicație) și a elementelor de uzură robuste (ground engaging tools), ușor de instalat și înlocuit.

Control total și suport
Pentru a sprijini proprietarii și operatorii pe tot parcursul ciclului de viață al noilor încărcătoare frontale ZW-7, Hitachi oferă o gamă extinsă de servicii post-vânzare și acces la date și instrumente vitale, astfel încât aceștia să își poată gestiona eficient utilajul. Acestea includ sisteme de monitorizare de la distanță, Owner’s Site și ConSite (ca parte a Global e-Service) și aplicația ConSite Pocket, care ajută la monitorizarea performanței, urmărirea locației și planificarea întreținerii.

„Noul încărcător frontal ZW310-7 a fost proiectat pentru a oferi clienților europeni o performanță puternică, un cost total scăzut de proprietate și o eficiență excepțională”, a spus Bill Drougkas, Manager Product Management, Hitachi Construction Machinery (Europe) NV. „Construit la cele mai înalte standarde de calitate, utilajul va crește semnificativ productivitatea în cariere și în fabricile mari de reciclare și va avea un impact pozitiv asupra profiturilor.”

MEq
By MEq ianuarie 29, 2024 17:36