Noul încărcător frontal Hitachi ZW180-7

MEq
By MEq ianuarie 13, 2022 15:16

Noul încărcător frontal Hitachi ZW180-7

Hitachi a introdus încărcătorul frontal ZW180-7, un model mai mic de ultimă generație din gama sa de încărcătoare cu motor Stage V, proiectat cu atenție pentru a se adresa atât proprietarilor de flote, cât și operatorilor. Cu funcții de siguranță de vârf și confort remarcabil în cabină, operatorii au un control complet al mediului lor de lucru. Proprietarii vor beneficia de eficiența și timpii maximi de funcționare ai noului model, deoarece le oferă un control mai mare asupra profitului lor, precum și asupra flotei, datorită instrumentelor de monitorizare de la distanță și serviciilor furnizate de Hitachi.

După o zi în cabina spațioasă, complet reproiectată, operatorii se vor simți mulțumiți de capacitatea lor de a lucra mai productiv. ZW180-7 asigură un confort excelent, cu unele dintre cele mai reduse niveluri de zgomot și vibrații de pe piață. O atenție deosebită s-a acordat operării ușoare; astfel, cabina are scaun îmbunătățit cu manete de control, joystick ergonomic multifuncțional, volan ce împiedică alunecarea în palmă, cotieră cu 40% mai mare și complet reglabilă cu controler integrat și panou lateral de comutare. De asemenea, display-ul de înaltă rezoluție este mai ușor de vizualizat.

Operatorii se vor simți, de asemenea, în siguranță în cabina noului ZW180-7 – cel mai sigur utilaj de pe piață în clasa sa, conform spuselor producătorului –, datorită vizibilității și sistemelor inteligente. Cu sistemul de camere video Aerial Angle, au o vedere bird’s-eye de 270 de grade asupra șantierului, iar cu pachetul complet de lumini de lucru cu LED pot lucra cu încredere în condiții dificile. Iar dacă se află ceva aproape de partea din spate a utilajului, operatorul este alertat de sistemul de detectare și avertizare a obstacolelor din spate.

Profit mai bun și timpi maximizați de funcționare
Profiturile pot fi crescute datorită economiei de combustibil, eficienței și versatilității lui ZW180-7. Acest model poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații, brațul de ridicare fiind disponibil în trei tipuri de cinematică: standard, înaltă și paralelă.

Operațiuni scurte de încărcare sunt mai rapide și mai eficiente, datorită funcției Approach Speed Control, care reduce consumul de combustibil cu 16. Productivitatea este sporită de timpii de ciclu reduși câștigați de funcția de pornire automată (auto power up). Aceasta crește automat turația motorului, pentru a menține viteza de deplasare în pante.

Performanța și forța de tracțiune ale lui ZW180-7 au fost, de asemenea, crescute prin îmbunătățiri semnificative ale cuplului motor. Acest lucru are ca rezultat o umplere mai ușoară a cupei, timpi de ciclu mai rapizi și o productivitate mai mare cu un consum redus de combustibil.

Noul model ZW-7 încarcă mai precis camioanele, economisind timp și bani, folosind sistemul de monitorizare a sarcinii utile. În plus, operatorii pot monitoriza consumul de combustibil datorită noului indicator ECO, iar performanța poate fi îmbunătățită cu mai multe funcții reglabile.

Pentru a crește semnificativ timpul de funcționare, ZW180-7 încorporează componente durabile, sisteme inteligente de prevenire și funcții de întreținere ușoare, precum pachetul îmbunătățit de răcire. Utilizarea cupelor Hitachi de înaltă calitate, adaptate în funcție de aplicație, și a elementelor de uzură robuste, ușor de instalat și înlocuit, maximizează și mai mult timpii de funcționare.

Control total și suport
Pentru a sprijini proprietarii și operatorii pe tot parcursul ciclului de viață al noilor încărcătoare frontale ZW-7, Hitachi oferă o gamă largă de servicii post-vânzare și acces la date și instrumente vitale, astfel încât aceștia să își poată gestiona eficient utilajele. Aceste servicii includ sisteme de monitorizare de la distanță, Owner’s Site și ConSite (parte a Global e-Service) și aplicația mobilă ConSite Pocket, care ajută la monitorizarea performanței, urmărirea locației și planificarea întreținerii.

MEq
By MEq ianuarie 13, 2022 15:16