Wacker Neuson expune la Munchen sub motto-ul “all it takes”

MEq
By MEq martie 16, 2016 13:08

Wacker Neuson expune la Munchen sub motto-ul “all it takes”

Fie că este vorba despre inovații cum ar sunt soluțiile fără emisii pentru interior, transportul de materiale și compactarea, fie de prezentarea de produse noi, testate și dovedite, Wacker Neuson va prezenta la Bauma 2016 o gamă largă de produse și servicii.

„Wacker Neuson – all it takes” se adresează direct clienţilor. Pe lângă portofoliul de produse cuprinzător, brand-ul se impune şi prin soluţiile fiabile propuse, fiind un partener puternic şi experimentat. „Brandu-urile puternice dau încredere”, a spus Cem Peksaglam, CEO al grupului Wacker Neuson. „Iar prin mesajul „all it takes” facem clienţilor noştri o promisiune: suntem un partener puternic, de partea lor, şi o garanţie a încrederii în orice segment de business”, a mai spus acesta.

Compactare
În cadrul gamei pentru compactare, compania va face încă o dată dovada inovării (începută în anul 1930 cu inventarea maiului compactor). În prezent, WN oferă cele mai puţin poluante maiuri compactoare de pe piaţă. Povestea de succes a acestor echipamente continuă şi în 2016, odată cu prezentarea maiurilor AS30e şi AS50e alimentate cu baterii. Aceste maiuri vibratoare sunt parte a seriei „zero emission”, care mai include încărcătorul frontal compact electric WL20e, minidumperul pe şenile DT10e şi miniexcavatorul 803 dual power.
Tot la stand se vor regăsi şi cinci noi modele de plăci vibratoare reversibile. Modelele DPU80 şi DPU110 (disponibile fie cu proţap, fie cu telecomandă), precum şi noua placă vibratoare cu proţap DPU90 fac parte dintr-un portofoliu de produse cu valori scăzute ale vibraţiilor induse la nivelul braţelor operatorului, gamă ce cuprinde acum 10 modele. Modelele controlate de la distanţă DPU80r, DPU110r şi DPU130r sunt şi mai confortabile. WN_image_DPU110_HERO_700x466_bde85a07a5
În gama de compactare a betonului, WN îşi va prezenta vibratoarele interne şi externe. În funcţie de aplicaţie, clientul poate alege între un sistem modular HMS, gama de bază IEC şi IE sau gama premium IRFU sau IREN. Sistemul modular premium IRFUflex va fi prezentat în premieră la Bauma. Acesta constă dintr-un convertor ce poate fi combinat cu diferite capuri vibratoare şi un furtun de protecţie cu lungimea între 0.3 şi 10 m.

Utilaje în premieră
Dumperul pe roţi DW50 va fi expus aici în premieră. Acesta completează seria de unităţi cu tracţiune integrală, acţionare hidrostatică, mod ECO şi mentenanţă redusă, capabile să facă faţă în condiţii de teren accidentat, graţie capacităţilor off-road. Seria include modelele DW60, DW90 şi DW100, cu sarcini utile de 6, 9 şi 10 t. WN_Image_EZ80_Studio_05_700x466_0fbe93af46
Tot în premieră vor fi prezentate şi excavatoarele EZ80 şi EZ53. Cele două modele „zero tail” (nu însă şi „tail swing”) sunt potrivite pentru lucrul în spaţii strâmte, specifice zonelor urbane, oferind capacităţi ridicate de excavare chiar şi în locuri greu de ajuns. Modelul mai mic, EZ53, cu o greutate operaţională de 5.3 t, este unul dintre cele mai puternice excavatoare din clasa sa, în vreme ce EZ80, de circa 8 t, se remarcă prin consumul redus de combustibil. Cele două modele completează seria recent lansată de excavatoare pe roţi şi pe şenile de până în 10 t (ET65, ET90, EW65 şi EW100), pentru care există o cerere mare pe piaţă. Toate utilajele sunt foarte puternice graţie cinematicii inovatoare şi unghiului de rotaţie al cupei (peste 200 grade).

Noutăţi vor fi şi din tabăra încărcătoarelor cu braţ telescopic. TH627 este cel mai popular model în clasa 2×2 m. Este de un real folos în spaţiile strâmte, având o înălţime max. de stivuire de 6 m, dimensiuni compacte (1.98 m înălţime şi 1.96 m lăţime) şi un grad ridicat de manevrabilitate. Nu în ultimul rând, standul va fi completat de încărcătoarele compacte pe pneuri WL44 şi WL54, ce oferă carcateristici suplimentare în materie de confort, remarcându-se printr-un design extrem de robust şi înălţimi mari de ridicare.

MEq
By MEq martie 16, 2016 13:08