Hidromek își extinde oferta odată cu noua serie H de excavatoare

MEq
By MEq iunie 22, 2018 18:12

Hidromek își extinde oferta odată cu noua serie H de excavatoare

Hidromek și-a prezentat la Intermat 2018 cele mai noi produse pe care le-a adăugat în gama sa de utilaje. Pentru a acoperi nevoile clienților cu produse regăsite sub aceeași marcă, Hidromek a investit în R&D și design, urmărind consolidarea propriei game de utilaje. După ce la începutul lui 2017 și-a adăugat în gamă autogrederul HMK 600 MG și încărcătorul frontal HMK 640 WL, Hidromek a lansat recent și compactorul de sol HMK 130 CS. De asemenea, la Intermat 2018 a expus în premiera și noile excavatoare medii din seria H4.

Având performanțe ridicate, noua serie H4 de excavatoare se remarcă prin viteza de operare. Pentru a facilita utilizarea mașinii de către operator, seria H4 dispune de un sistem electronic pentru identificarea condiției mașinii și integrarea acesteia cu celelalte utilaje din teren. Balustradele roșii și etichetele de avertizare de pe noua serie duc siguranța operatorului la alt nivel. Datorită luminilor frontale LED de pe excavatoarele seriei H4, vizibilitatea pe timp de noapte este îmbunătățită semnificativ. De asemenea, noua serie are un display de 8 inch, cu radio integrat și opțiuni de meniu în mai multe limbi, precum și o cameră retrovizoare cu o calitate îmbunătățită a imaginii.

Noile produse – excavatorul mediu pe șenile HMK 60 CR, excavatorul pe șenile HMK 145 LC SR și compactorul de sol HMK 130 CS – aduc un confort sporit operatorului. Cu ajutorul tonurilor de maro în aspectul cabinei, al geamurilor mari care permit un unghi larg de vizibilitate, al monitorului tactil de 8″ pentru controlul climatizării și multimedia, precum și al unității de AC, noile produse Hidromek oferă un mediu de operare de calitate superioară.

Cu Opera (Hidromek Operator Interface), HMK 60 CR adună toate funcțiile necesare atunci când este operat. Consola ergonomică amplasată într-o zonă ușor accesibilă de către operator, ecranul TFT color ușor lizibil și unitățile electronice de control permit accesul la toate informațiile și avertizările mașinii. Oferind un nivel superior de confort în cabină, cu un suport multifuncțional culisant (premieră în clasa sa) și ușor de deplasat în direcția dorită, excavatorul pe șenile HMK 60 CR aduce ergonomia mașinilor de clasă grea în excavatoarele medii.

Excavatorul pe șenile HMK 145 LC SR, un alt produs nou de la Hidromek, își propune să ofere operatorului un nivel înalt de confort. Astfel, sistemul Opera Control facilitează utilizarea mașinii. La fel ca modelul mai mic, are ergonomia utilajelor din clasele operaționale mai mari, HMK 145 LC SR oferind acces ușor pentru service și întreținere; totodată, instalația de climatizare e special pozitionată, iar cabina e înclinabilă.

La compactorul de sol HMK 130 CS, suportul tabletei poate fi deplasat stânga/dreapta, fiind o altă caracteristică concepută în spiritul confortului operatorului. În plus, capota monobloc permite accesul ușor la compartimentul motor.

Odată cu inaugurarea fabricii sale de componente, în septembrie 2017, Hidromek intenționează să producă cutii de viteze și axe, care în prezent sunt importate. Având în portofoliu utilaje grele, precum excavatoare, încărcătoare frontale pe roți și autogredere, Hidromek intenționează să-și dubleze capacitatea. În ultima vreme, Hidromek s-a remarcat în proiectarea utilajelor grele, adunând 14 premii de prestigiu internaționale de design, precum If Design Award, German Design Award, Red Dot Award și Good Design. Hidromek ocupă locul 49 în clasamentul „Yellow Table”, care cuprinde top 50 cei mai buni producători de utilaje din lume.

MEq
By MEq iunie 22, 2018 18:12