Palfinger prezintă noua serie FLC de motostivuitoare transportabile

MEq
By MEq decembrie 15, 2020 10:52

Palfinger prezintă noua serie FLC de motostivuitoare transportabile

Motostivuitoarele transportabile Palfinger își mențin promisiunea unui nivel maxim de independență, oriunde și oricând. Aceste utilaje compacte, dar puternice, transportate în partea din spate a unui camion (sau remorci), sunt gata pentru operațiuni de descărcare într-un timp foarte scurt – un avantaj-cheie de care companiile de transport profită din ce în ce mai mult.

Cu noua serie FLC (FLC 203, FLC 203 4W, FLC 253, FLC 253 4W), Palfinger și-a dezvoltat și mai mult oferta de stivuitoare robuste, sporind confortul șoferului, performanța, siguranța operațională și capacitatea de întreținere. Noua serie impresionează nu numai prin spațiul optim din cabină și prin comenzile clar aranjate pentru o muncă fără oboseală și vizibilitate nelimitată la 360° pentru șoferi, ci și prin performanțele sale.

Noile stivuitoare cu trei roți montate pe camion FLC sunt echipate cu motoare diesel puternice, cu emisii reduse. Cu un cuplu puternic, aceste modele au – conform afirmațiilor producătorului – cea mai puternică transmisie de pe piața stivuitoarelor montate pe camion (transportabile). Sistemul de transmisie hidrostatică direcționează puterea motorului către roți, asigurând o manevrabilitate optimă.

Agile și gata pentru orice suprafață de deplasare
Unghiul de virare de 180° asigură o manevrabilitate maximă, nu doar pe suprafețe fine, ci și în condiții de teren accidentat. S-ar putea spune că seria FLC se comportă perfect în medii off-road – fiind ideală pentru șantierele de construcții. În cazul în care un drum devine sinuos și îngust, sistemul opțional 4-Way permite manevrarea încărcăturilor (sarcinilor) lungi în condiții de siguranță și cu precizie în cele mai înguste spații.

User-friendly și rezistent
„Un stivuitor montat pe camion reprezinta locul de muncă extins al operatorului”, spune Franz Hettegger, manager de produs TMF la Palfinger. La seria FLC am pus accent pe o ergonomie optimă, pentru a crea un mediu de lucru simplu și sigur. Totodată, puterea și manevrabilitatea fac operatiunile de descărcare mai ușoare și mai rapide – a mai spus acesta.

Gama extinsă de opțiuni de configurare, de la anvelope la furci telescopice și foarfece, permit stivuitoarelor montate pe camion FLC să fie adaptate cerințelor și aplicațiilor specifice. Interacțiunea dintre tehnologia ușor de utilizat și componentele durabile asigură o durată de viață maximă (adică exact ceea ce înseamnă Palfinger’s Lifetime Excellence).

MEq
By MEq decembrie 15, 2020 10:52