Manipulatorul telescopic Sennebogen 3.40 G 4 t este unic în clasa sa

MEq
By MEq aprilie 20, 2022 12:49

Manipulatorul telescopic Sennebogen 3.40 G 4 t este unic în clasa sa

Story Highlights

  • Sennebogen
  • Manipulator telescopic Sennebogen
  • Telehandler Sennebogen 3.40 G
  • Incarcator telescopic Sennebogen cu cabina liftabila
  • utilaje Sennebogen

Related Articles

Este mai mult decât fratele său mai mic. Odată cu ultima noutate din familia Multi Line, seria 3.40 G, Sennebogen oferă un nou manipulator telescopic cu o capacitate de încărcare de 4 t, o înălțime de stivuire de 7,70 m și cea mai modernă cabină de acest gen – interval infinit de ridicare până 4,10 m (la nivelul ochilor operatorului), pentru o vizibilitate de 360 de grade.

Noua generație G Series stabilește încă o dată standardele în termeni de ușurință în utilizare și eficiența
Odată cu extinderea liniei de produse Multi Line, Sennebogen introduce pe piață o altă inovație bavareză: al doilea astfel de model, și anume 3.40 G. Dezvoltarea complet nouă este deja impresionantă și unică din punct de vedere vizual. Pe lângă datele de performanță, utilajul atrage atenția în acest segment de piață mai ales prin imaginea de ansamblu confortabilă. Pentru că, în timp ce mulți pretind că oferă cea mai bună vizibilitate împrejur, unul se tine de cuvânt cu adevărat. Cum? Datorită cabine moderne Multicab, care poate fi infinit poziționată într-un interval de înălțime de până la 4,10 m, garantând astfel vizibilitate și siguranță în munca de zi cu zi.

Manipulator telescopic de 4 t cu SML Power
Utilaj compact cu stabilitate maximă: Fratele mai mic al consacratului 355 E a fost dezvoltat ca o completare la portofoliului Multi Line, pentru a fi folosit ca manipulator telescopic și ca utilaj multifuncțional. Impresionează prin dimensiunile sale compacte de 5,50 m lungime și puțin sub 2,50 m lățime. Înălțimea de stivuire a brațului telescopic este de 7,70 m. Noul Sennebogen 3.40 G oferă stabilitate unică cu un ampatament lung de 3,10 m și un centru de greutate coborât, la o masă operațională de 9,3 t.

Noul manipulator telescopic de 4 t ieșit pe porțile fabricii din Straubing este echipat cu un motor diesel de ultimă generație de 100 kW, în clasa de emisii Stage V, și poate atinge viteze de până la 40 km/h. Operatorul poate alege din alte două moduri suplimentare, pe lângă modul de deplasare „road”. În modul „stacker” (stivuire), utilajul este și mai eficient din punct de vedere energetic și mai sensibil, în timp ce modul „loading” (încărcare) mobilizează toate rezervele de putere pentru încărcarea și transportul optim de mărfuri în vrac.

SML Power și Z-Kinematics – un concept general impresionant
Designul lui Sennebogen 3.40 G combină avantajele tehnologiei unui manipulator telescopic și ale unui încărcător frontal într-un singur utilaj. Termenul SML Power înseamnă „transmisie optimă a puterii” datorită cinematicii Z (întâlnită la încărcătoare frontale), multifuncționalității în utilizare (prin numeroasele opțiuni de echipare), dar și manevrabilității și designului compact al conceptului de telehandler. Aceste caracteristici sunt completate de o vizibilitate optimă, datorită cabinei liftabile, care eclipsează orice încărcător frontal tradițional în ceea ce privește vederea de ansamblu și siguranța la încărcarea în camioane sau în aplicații logistice.

Flexibil și multifuncțional: În noua clasă de 4 tone, Sennebogen 3.40 G nu se adresează doar clienților din industrie, în manipularea materialelor sau în reciclare, ci și sectoarelor precum stațiile de biogaz, în agricultură și în servicii municipale. Diversele unelte de lucru pot fi acționate flexibil prin apăsarea unui buton, de la cupă la perie de măturat și lamă de zăpadă. Noul Sennebogen 3.40 G își arată punctele forte și atunci când este utilizat cu remorci. Transmisia infinit variabilă Compact Drive asigură o conducere rapidă sau un cuplu ridicat și tracțiune de până la 65 kN, în funcție de cerințe.

Ca toate utilajele Sennebogen, modelul 3.40 G poate fi configurat pentru a se potrivi aproape oricărei cerințe. Există o mare varietate de echipamente opționale, de la sistemul automat central de ungere, pentru o operare optimă, până la sistemul de frânare cu aer comprimat, pentru operarea remorcii.

MEq
By MEq aprilie 20, 2022 12:49