Hiab introduce două noi cârlige grele Multilift din oțel reciclat

MEq
By MEq noiembrie 13, 2023 21:12

Hiab introduce două noi cârlige grele Multilift din oțel reciclat

Hiab, companie membră a Cargotec, lansează două noi cârlige Multilift: versatilele modele grele Multilift Ultima 28Z și Multilift Ultima ZERO, fabricate din oțel reciclat. Noile cârlige pot ajuta clienții să își reducă emisiile de carbon din operațiunile lor.

Cârlig heavy-duty, sigur și ușor de utilizat
Combinând versatilitatea și durabilitatea de neegalat cu o capacitate de ridicare de 28 de tone, cârligul Multilift Ultima 28Z permite clienților să îndeplinească mai rapid cele mai solicitante sarcini, cu mai puține transporturi. Este foarte ușor de utilizat și sigur, ceea ce îl face ideal pentru clienții care au mai mulți șoferi pentru același vehicul. Cârligele hidraulice din gama Z au un unghi coborât de încărcare, potrivit pentru manipularea mărfurilor fragile și pentru operarea în medii cu înălțime limitată.

Hiab introduce două noi cârlige grele Multilift din oțel reciclatReducerea emisiilor de carbon
Multilift Ultima ZERO este disponibil ca opțiune pentru mai multe cârlige Ultima cu capacități de la 20 la 30 de tone. Oferind aceleași avantaje și proprietăți ca și modelele obișnuite, până la 25% din structura sa din oțel este înlocuită cu oțel reciclat, topit într-un cuptor cu arc electric și folosind electricitate din surse regenerabile. Acest lucru reduce cu 15% emisiile de carbon din faza de producție. Emisiile pot fi reduse și mai mult cu până la 25% în faza de utilizare, dacă se folosește pachetul Performance inclus pe modelele Ultima ZERO. Pachetul Performance Multilift reduce emisiile și zgomotul, permițând atât exploatarea cârligului la turații cu mai reduse ale motorului camionului, cât și operațiuni mai rapide.

Angajament către sustenabilitate
„Pentru mulți clienți, sustenabilitatea este un criteriu cheie de achiziție, alături de productivitate și siguranță. Suntem mândri să oferim clienților opțiunea de a achiziționa cârlige fabricate din oțel reciclat, ce are o amprentă de carbon semnificativ mai redusă. Ca parte a angajamentului nostru de sustenabilitate, căutăm mereu să venim cu soluții pentru a reduce consumul de energie, cum ar fi creșterea capacității produsului sau Pachetul Performance”, a spus Henri Janhonen, Vicepreședinte, Vânzări și Management de Produs, Demountables, Hiab.

MEq
By MEq noiembrie 13, 2023 21:12