Două premiere Wirtgen la World of Concrete 2017

MEq
By MEq decembrie 14, 2016 15:57

Două premiere Wirtgen la World of Concrete 2017

În ianuarie, la World of Concrete 2017, în SUA, Wirtgen Group va expune unele dintre soluţiile sale inovatoare pentru construcţia de drumuri. Printre acestea se vor afla si două premiere.

Wirtgen SP 64i, în premieră
Prima noutate de la standul Wirtgen va fi finisorul de beton inset SP 64i – unul dintre cele trei modele ale noii serii SP 60. Datorită versatilităţii sale în aplicaţii inset şi offset, seria SP 60 oferă flexibilitate în lucrările de pavare. Odată cu modelele SP 61/SP 61i, SP 62/SP 62i și SP 64/SP 64i, Wirtgen a dezvoltat o nouă generație de finisoare de beton ce combină diversele aplicații ale modelului de succes SP 500 cu tehnologiile de ultimă oră ale seriei mari SP 90.

Seria SP 60: putere mai mare şi un nou concept hidraulic
Ca parte a măsurilor de modificare luate pentru a se conforma noilor prevederi privind emisiile, Wirtgen a echipat seria SP 60 cu motoare cu o putere mai mare. Utilajele, ce îndeplinesc standardele de emisii EU Stage 4 și US Tier 4 F, au un motor Deutz de 180 kW, adică aproximativ 40% mai multă putere decât SP 500 (+20% la Stage 3A/Tier 3). În ciuda puterii mai mari, consumul de combustibil este redus datorită modului Eco, care adaptează automat puterea motorului la cerințele de lucru.
Graţie unui nou concept hidraulic, energia este folosită acum mai eficient, fiind disponibilă pentru noi opţiuni ale echipamentului: trimmere, un şnec de alimentare pivotant pentru aplicaţii offset, patru braţe pivotante, pentru trecerea uşoară a utilajului din modul de transpot în cel de lucru.

Wirtgen TCM 180i, tot în premieră
Unitățile de tratare autopropulsate, precum noul TCM 180i de la Wirtgen, garantează succesul pavajelor din beton. Designul modular permite lățimi de lucru de până la 18 m. Cu noul concept de operare, echipamentul de tratare poate fi acum operat în mod intuitiv, la fel ca finisoarele de beton Wirtgen din seriile SP 90 și SP 60. Totodată, Wirtgen şi-a mărit gama de diferite texturi de suprafață. În plus față de funcțiile cunoscute de periere transversală şi pulverizare, în viitor va fi posibilă şi perierea longitudinală și pulverizarea – și chiar aplicarea unui finish pe diagonală. De asemenea, utilajul poate fi echipat cu suporturi pentru pânză groasă sau gazon sintetic. *(Mașina de tratare a betonului TCM 180i a fost prezentată la Bauma 2016)

SP 15i şi SP 25i completează oferta Wirtgen
Extrem de versatile, finisoarele de beton cu cofraj offset SP 15i şi SP 25i sunt ideale când vine vorba de profile monolitice din beton de calitate înaltă, în aplicaţii offset. Cofrajul offset poate fi poziţionat de o parte sau de alta, în interiorul său în afara șasiului maşinii.

Kleemann Mobicat 110 Zi EVO
Acest concasor mobil pe şenile se va alătura la stand celor de mai sus. Utilajul şi-a demonstrat performanţele de-a lungul timpului, în aplicaţii de reciclare şi concasare de piatră. Dimensiunile sale compacte, timpii reduşi de instalare şi transportul uşor îl fac ideal în lucrări mobile. Cu o capacitate de alimentare de până la 330 t/h, MC 110 Zi EVO este unul dintre cele mai performante concasoare din clasa sa.

MEq
By MEq decembrie 14, 2016 15:57