HD Hyundai își expune viziunea Xite Transformation la CES 2024

MEq
By MEq decembrie 11, 2023 17:53

HD Hyundai își expune viziunea Xite Transformation la CES 2024

HD Hyundai își va prezenta la CES 2024 viziunea inovatoare de a crea și încuraja sustenabilitatea pe infrastructura terestră sub denumirea Xite Transformation. Astfel, Kisun Chung, vicepreședinte și CEO al HD Hyundai va ține un discurs în cadrul căruia va oferi mai multe detalii despre Xite Transformation. Prezentarea se va concentra pe strategia și viziunea cuprinzătoare a companiei de a crea inovație în construcția proiectelor de infrastructură.

Xite Transformation este viziunea HD Hyundai de a rezolva provocările majore cu care ne confruntăm la nivel global, cum ar fi siguranța, securitatea, problemele lanțului de aprovizionare, schimbările climatice și multe altele. Compania sud-coreeană este dornică să-și atribuie rolul de „Future Builder”, extinzându-și atenția pe sustenabilitate dincolo de infrastructura maritimă pentru a include și infrastructura terestră.

Prezența HD Hyundai la CES 2024 va consta din trei teme principale: Future Xite, Twin Xite și Zero Xite.
Future Xite va prezenta cum va arăta viitorul utilajelor de construcții de ultimă generație atunci când se folosesc tehnologii avansate de automatizare și fără operator uman. Twin Xite va introduce soluții de control al șantierului și tehnologii de control de la distanță bazate pe conceptul „digital twin”. Zero Xite se va concentra pe expunerea experienței vaste și a capacităților tehnologice ale companiei pentru lanțurile valorice ale energiei verzi.

„Ne angajăm să fim un Constructor de Viitor, în timp ce continuăm să proiectăm o lume mai luminoasă pentru umanitate, de la ocean la Xite. Suntem încântați să împărtășim cu participanții la acest salon planurile noastre despre cum creăm un viitor sustenabil printr-o schimbare în paradigma industriei” – se arată într-o declarație oficială HD Hyundai.

MEq
By MEq decembrie 11, 2023 17:53