CASE celebreaza 175 de ani în industria utilajelor pentru construcții

MEq
By MEq ianuarie 24, 2017 01:26

CASE celebreaza 175 de ani în industria utilajelor pentru construcții

CASE Construction Equipment atinge o bornă importantă: 175 de ani în dezvoltarea de soluții practice și eficiente pentru industria de construcții din întreaga lume. De-a lungul anilor, CASE s-a dezvoltat și a evoluat în relaţia cu clienții, le-a împărtășit provocările și, anticipându-le nevoile, le-a oferit soluţiile potrivite.

Celebrând această importantă aniversare de 175 de ani, CASE este gata să înfrunte viitoarele provocări. Şi-a asigurat creșterea ofertei de excavatoare mari pe şenile prin extinderea unei alianței strategice de lungă durată şi așteaptă să lanseze noi produse interesante, începând cu o gamă complet nouă de miniexcavatoare și cu modernizarea Seriei T de succes de buldoexcavatoare. Vor urma mai multe lansări de produse noi, menţinând produsele CASE în prim-planul industriei.

CASE a făcut investiții semnificative în unităţile sale de producţie din San Mauro (excavatoare) şi Lecce (încărcătoare pe roţi), care au fost supuse unor procese majore de modernizare. Centrul de producţie de excavatoare a finalizat integrarea tehnologiei Sumitomo în procesele de producție a excavatoarelor pe șenile. Fabrica deservește acum toate piețele europene cu excavatoare pe șenile ce includ tehnologia partenerului său tehnologic, realizate cu aceleași procese și componente cheie provenite de la aceiași furnizori. De asemenea, fabrica a început producția a patru modele de miniexcavatoare din noua gamă, destinate piețelor din întreaga lume. Investiția în retehnologizare și revizuirea în profunzime a proceselor de producţie, în conformitate cu principiile World Class Manufacturing, au dus la certificarea cu bronz (Bronze Level) a uzinei, prin care i se recunoaște funcţionarea la cele mai înalte standarde din industrie pentru managementul integrat al unităţilor de producţie și al proceselor de fabricație. Cu această realizare, centrul de producţie din San Mauro se alătură celui din Lecce în clasamentul fabricilor certificate Bronze Level.

De asemenea, CASE şi-a îmbunătăţit reţeaua de distribuţie prin noi numiri şi introducerea unui program de îmbunătăţire continuă şi certificare a dealerilor, reorientând brand-ul spre valorile şi propria identitate puternică. Semnul cel mai vizibil al acestui obiectiv este noua emblemă, introdusă pe toate produsele, care reflectă valorile brand-ului, inclusiv atitudinea pragmatică, experimentată.

MEq
By MEq ianuarie 24, 2017 01:26