HD Hyundai, câștigătoare la CES 2024 Innovation Awards

MEq
By MEq noiembrie 17, 2023 12:29

HD Hyundai, câștigătoare la CES 2024 Innovation Awards

HD Hyundai a câștigat din nou în cadrul galei premiilor pentru inovație CES 2024, reiterând performanța sa din 2023. Faptul că HD Hyundai a fost desemnată câștigătoare doi ani consecutiv subliniază potențialul și competența companiei în producerea de tehnologii de ultimă generație pentru viitor. Două dintre cele trei premii au mers către XiteSolution pentru sistemul Smart Collision Mitigation (prevenirea inteligentă a coliziunilor) cu Sensor Fusion și X-Agent (asistență pe bază de inteligență artificială pentru utilajele de construcții).

CES Innovation Awards este o competiție anuală organizată de Consumer Technology Association (CTA), care premiază produsele ce includ tehnologii și inovații remarcabile. Premiile sunt anunțate în fiecare an înaintea CES, cel mai mare târg de IT și electronice de larg din lume, care are loc în Las Vegas, Nevada.

În primul an în care s-a înscris în competiția premiilor CES Inovation, HD Hyundai XiteSolution a câștigat la două categorii — Vehicle Tech & Advanced Mobility și Mobile Devices, Accessories & Apps.

HD Hyundai XiteSolution a prezentat sistemul Smart Collision Mitigation cu Sensor Fusion, ce previne riscul accidentelor pe șantiere prin oprirea automată a utilajului atunci când detectează persoane sau obiecte într-o anumită rază a excavatorului.

HD Hyundai XiteSolution este primul producător de utilaje de construcții din lume care a folosit tehnologia „fusion” pentru a suplimenta datele către sistemele de camere video și radar ale unui utilaj. Adăugarea tehnologiei de fuziune crește foarte mult acuratețea în detectarea obstacolelor și a distanței față de utilaj, în comparație cu vehiculele care folosesc un singur senzor.

HD Hyundai XiteSolution include, de asemenea, X-Agent, care este o soluție de asistență pentru utilaje, bazată pe AI (inteligență artificială) și destinată excavatoarelor, încărcătoarelor frontale pe roți, basculantelor articulate și altor utilaje de construcții. X-Agent ajută la creșterea operării și productivității utilajului și este creat folosind tehnologia de automatizare fără pilot de cea mai nouă generație de la HD Hyundai.

Această tehnologie recunoaște și analizează informațiile utilajului, ale șantierului și ale planului de lucru folosind AI. Astfel oferă operatorului îndrumări optimizate pentru operarea utilajului. Controlul de la distanță este, de asemenea, o opțiune cu X-Agent pentru task-urile de pe șantierele ce întâmpină restricții ce țin de limite de timp și spațiu.
HD Hyundai, câștigătoare la CES 2024 Innovation Awards

MEq
By MEq noiembrie 17, 2023 12:29