CASE introduce o serie complet nouă de miniexcavatoare

MEq
By MEq ianuarie 27, 2017 16:31

CASE introduce o serie complet nouă de miniexcavatoare

CASE CE a lansat noua Serie C de miniexcavatoare ce cuprinde 6 modele, de la 1.7 la 6 tone. Acestea sunt primele modele ale noii game, care va fi extinsă în 2017. Noua Serie C ridică ștacheta faţă de gama anterioară, oferind performanțe mai bune, numeroase caracteristici, siguranță și un confort mai mare – toate contribuind la o productivitate excelentă.

Noile miniexcavatoare din Seria C sunt primele produse rezultate în urma alianţei strategice cu Hyundai Heavy Industries. Modelele de 5.7 şi 6 tone sunt produse la una dintre fabricile partenerului Hyundai, iar celelalte patru utilaje noi, sub 5 t, vor fi ieși de pe porțile fabricii CASE din San Mauro, Italia.
”Miniexcavatoarele sunt o linie esenţială de produse în sectorul construcţiilor: ele reprezintă cele mai mari volume ale industriei (…), iar piața este în creștere în fiecare an. Cu noua Serie C, oferim clienților noștri ceea ce spun că au nevoie în această linie de produse pentru afacerea lor. Productivitate remarcabilă, confort și siguranță”, a afirmat Gaston Le Chevalier de la Sauzaye, CASE Product Marketing Manager pentru miniexcavatoare.

Noua Serie C – mai fiabilă, mai productivă
Miniexcavatoarele Seriei C sunt proiectate pentru performanță și fiabilitate, cu componente de la furnizori de top din Japonia. Motoarele testate și sistemul hidraulic oferă mai multă putere, crescând performanțele mașinilor. Cinci dintre cele șase noi modele sunt conforme cu standardul de emisii Tier 4F.
Noile miniexcavatoare dispun de numeroase caracteristici care fac munca operatorului mai ușoară, mai confortabilă și mai productivă. Printre acestea se numără: noul panou de bord digital; sistemul standard anti-furt Engine Start Limitation (ESL); cupla rapidă hidraulică pentru schimbarea rapidă a ataşamentelor; pompa electrică de realimentare şi multe altele.
Şi siguranța este o prioritate pentru CASE, iar Seria C nu face niciun compromis în acest sens. Caracteristicile de siguranţă includ cabine certificate ROPS, TOPS și FOPS, comutator de oprire de urgență, alarmă de deplasare și kit de manipulare a obiectelor. Supapele de siguranță împiedică alunecarea sarcinii în caz de defecțiune a furtunului. Sistemul pilot cu acumulator permite operatorului să pună atașamentul jos în condiții de siguranță chiar și atunci când motorul este oprit. Rolele cu flanșă dublă reduc la minimum riscul deraierii șenilei și îmbunătățesc stabilitatea. Iar vizibilitatea remarcabilă şi camera retrovizoare sporesc și mai mult siguranța pe șantier.

CX17C şi CX18C: agilitate în mişcare
Cele două modele ies în evidență prin dimensiunile lor compacte, care le permit să lucreze eficient, cu mare agilitate în cele mai strâmte locuri. Utilajele dispun de şenile retractabile hidraulic, iar furtunurile hidraulice sunt trase prin interiorul cadrului. Cu șenilele retrase, mașinile au mai puțin de un metru lățime. CX17C are un design Zero Tail Swing, pentru a nu lovi niciun obstacol cu partea din spate a mașinii, atunci când pivotează.

Fluxul hidraulic crescut oferă o eficiență remarcabilă la săpare – cu 5% mai mare decât la modelele precedente – și cicluri rapide. Funcția auto shift-down de pe CX17C (ce optimizează tracțiunea și viteza) și circuitele hidraulice auxiliare controlate din joystick ajută operatorul să lucreze mai rapid. De asemenea, cabina este mai confortabilă, comenzile fiind ergonomic amplasate.

CX26C şi CX37C: versatilitate în mişcare
Modelele de 2.6 și 3.7 tone ies în evidenţă prin raza de lucru excelentă și adâncimea săpare, precum și prin unghiuri ample de rotire a braţului. Acestea sunt disponibile, la alegere, cu braț lung sau scurt, care oferă o adâncime maximă de săpare de 2.645 mm, respectiv 2,420 mm (pentru CX26C) și 3440 mm, respectiv 3,135 mm (pentru CX37C). Pe lângă alegerea lungimii brațului, acestea sunt disponibile şi cu contragreutăţi suplimentare și șenile din cauciuc. CX37C poate dispune şi de şenile din oțel.

Utilajul standard include: comutator oprire de urgență, sistem pilot cu acumulator, două viteze de deplasare cu sistem auto shift-down, pedală pentru plierea brațului pivotant, sistem standard anti-furt ESL, orificiu pentru ungere centralizată și panou de bord digital rezistent la apă. Primul și al doilea sistem hidraulic auxiliar controlat din joystick fac posibilă utilizarea unei game largi de ataşamente.

CX57C şi CX60C: confort în mişcare
Cele două modele din zona superioară a noii game ies în evidență prin cea mai mare putere și capacitate de ridicare din clasa lor, dar și prin caracteristicile de confort. Asta înseamnă că sunt pregătite din fabrică pentru a găzdui cele mai noi tehnologii care fac munca operatorului mai ușoară. Cabina oferă spaţiu amplu pentru picioare, scaun ergonomic, reglabil şi încălzit, panou de control, multiple compartimente de depozitare și parasolare, toate contribuie la confortul postului de operare. În plus, interiorul este bine izolat fonic, iar vibraţiile sunt mult reduse. Funcţia standard auto-idle reduce şi mai mult zgomotul atunci când maşina nu lucrează.
Modelele de 5.7 și 6 tone dispun de cel mai bun panou de bord de pe piață, cu un display tactil LCD multicolor de 5,7 inch. Dispozitivele mobile moderne pot fi integrate foarte uşor, deoarece utilajul este dotat cu sistem hands-free cu porturi USB și AUX, card reader SD și priză de 12V.

MEq
By MEq ianuarie 27, 2017 16:31