Sistemele de control pentru utilajele forestiere John Deere vor fi dezvoltate în Finlanda

MEq
By MEq octombrie 16, 2018 15:00

Sistemele de control pentru utilajele forestiere John Deere vor fi dezvoltate în Finlanda

Dezvoltarea sistemelor de automatizare și control pentru utilajele forestiere John Deere de tipul feller buncher, harvestere pe șenile și skiddere este realizată în prezent în Finlanda. Acest lucru va crea noi locuri de muncă la fabrica John Deere Forestry Oy din Tampere.

Sistemul TimberMatic va fi utilizat pentru dezvoltarea viitoare a sistemelor de control pentru gama full-tree de echipamente forestiere John Deere. Primele proiecte de dezvoltare a produselor vor avea impact la nivelul harvesterelor pe șenile și al feller bucherelor pe șenile.

Departamentul de dezvoltare de produs al John Deere Forestry Oy are peste 40 de ani de experiență în domeniul automatizării și dezvoltării sistemelor avansate de control. Centralizarea proiectării sistemelor de control al mașinilor frestiere pentru toate produsele companiei John Deere va crea sinergii între liniile de produse. Procesele de dezvoltare solide ale John Deere, colaborarea la nivel de grup și expertiza echipei vor îmbunătăți dezvoltarea viitoare a sistemelor de automatizare și control pentru feller bunchere, harvestere pe șenile și skiddere.

Finlandezii au o experiența puternică în dezvoltarea de sisteme de control avansate pentru utilajele forestiere. Automatizarea și sistemele electronice de pe noile utilaje din Seria G au fost bine primite de către clienții John Deere la nivel global.
John Deere Forestry Oy fabrică utilaje forestiere în Joensuu, Finlanda, din 1972. Compania are în Finlanda aproximativ 700 de angajați. Dezvoltarea de produs pentru utilaje forestiere este localizată în Tampere, iar peste 90% din producția de harvestere pe roți și forwardere John Deere merge la export.

MEq
By MEq octombrie 16, 2018 15:00