Noile suprastructuri Meiller au nume noi

MEq
By MEq noiembrie 22, 2022 01:06

Noile suprastructuri Meiller au nume noi

Story Highlights

  • Meiller
  • Bauma 2022
  • tippers
  • Trigenius
  • Tectris
  • Tectrum
  • suprastructuri Meiller
  • TECTRIS skip handlers
  • TECTRUM hooklifts

Related Articles

Anul acesta, MEILLER a adus numeroase inovații la cel mai important târg pentru utilaje de construcții, materiale de construcții, utilaje miniere, vehicule și echipamente de construcții – Bauma 2022. Pentru prima dată, MEILLER a dat un nume unic noii generații de suprastructuri basculabile pe trei părți, care a avut premiera la IAA Transportation (în septembrie). Gama a fost complet reproiectată, de la cel mai ușor până la cel mai greu model. Toate suprastructurile basculabile pe trei părți TRIGENIUS au la bază un sistem modular, un design nou, uniform, cu numeroase suprafețe netede și stabilesc standarde în termeni de ergonomie, funcționare și eficiență.

Noile TRIGENIUS pentru fiecare clasă de greutate
În fiecare clasă de greutate, noile suprastructuri basculabile pe trei părți din familia de produse TRIGENIUS sunt acum mai robuste, mai ușoare și prezintă o durabilitate mai mare. Funcționalitatea, operarea și manevrabilitatea sunt practic identice, de la suprastructura basculabilă ușoară TRIGENIUS D202 pentru vehicule de 3,5 t până la marele TRIGENIUS D428 pentru vehicule cu 4 axe, cu o greutate totală de 41 t. Designul lor modular și utilizarea sporită a conexiunilor cu șuruburi facilitează numeroase adaptări individuale pentru a satisface cele mai variate cerințe ale clienților.

Două mărci noi: încărcătoare skip TECTRIS și cârlige TECTRUM
Ultima generație de încărcătoare skip se va numi în viitor TECTRIS, iar noile cârlige se vor numi TECTRUM. De altfel, TECTRIS amintește iconicul joc Tetris. Pe baza acestui fapt, TECTRIS simbolizează poziționarea individuală și flexibilă a încărcătoarelor skip cu o precizie care este evidentă. Pe de altă parte, TECTRUM emană pur și simplu rezistență și dimensiune, asocieri care fac aluzie la volume mari de încărcare, dimensiuni mari ale containerelor și manipularea celor mai variate tipuri de containere.

Noul TECTRIS AK14: un design modular montat cu șuruburi
Încărcătoarele skip (brațele paralele) TECTRIS AK14 au fost complet revizuite pentru o sarcină nominală de 14 t. Unitatea are un design modular, permițând astfel prinderea cu șuruburi pe autoșasiu, fără sudură. În combinație cu diferite module de atașare montate cu șuruburi, o platformă de încărcare de bază standardizată facilitează acum utilizarea optimă a spațiului disponibil pentru instalarea pe șasiul de camion. Conexiunile cu șuruburi de pe suprastructura de basculare facilitează montarea componentelor deja vopsite, reglarea flexibilă pentru a satisface cerințele clienților, montarea simplă a componentelor și schimbarea mai rapidă și mai rentabilă a pieselor de schimb.

În plus, luminile spate ale brațelor paralele skip TECTRIS au fost reproiectate și sunt mai bine protejate. MEILLER include în dotarea standard stopuri LED spate, durabile și economice. Inginerii au optimizat, de asemenea, placa de fixare pentru o transmisie și o distribuție îmbunătățită a forței și au modificat așa-numitul M-clip, pentru o rază mai extinsă de basculare. Sistemul de cântărire integrat pentru încărcătoarele skip MEILLER este o caracteristică complet nouă. Greutatea containerului poate fi măsurată cu această opțiune și indicată imediat pe afișajul color al sistemului de comandă de la distanță i.s.a.r.-control 3.

Nouă protecție anti-împănare pentru semiremorcile basculabile MEILLER
MEILLER a prezentat la Bauma 2022 o protecție anti-împănare nou proiectată pentru semiremorcile sale basculabile; la fel ca și protecția anterioară, aceasta respectă cerințele legale în conformitate cu ECE R58.03. Protecția antiîncastrare constă acum din oțeluri de înaltă rezistență (cu o greutate de numai 59 kg), fiind cu aproximativ 20 kg mai ușoară decât precedenta. Atunci când este pliată în sus, se află la aproximativ 800 mm deasupra suprafeței drumului. Puțini producători pot oferi o dimensiune atât de mare la sol pentru protecția lor anti-împănare. Acest spațiu liber extins înseamnă că semiremorcile basculabile MEILLER se pot andoca mai ușor pe asfalt sau pe teren accidentat.

Protecția antiîncastrare sudată cu laser are un design ce permite montarea cu șuruburi și este potrivită pentru toate variantele de hayon, dimensiunile de anvelope și înălțimile de deplasare. Stopurile rămân complet vizibile, chiar și atunci când protecția e pliată, și nu sunt în niciun fel ascunse. Noul design al profilului de protecție împotriva încastrării reduce, de asemenea, acumulările de murdărie pe conducta principală. Acționarea manuală sau pneumatică este posibilă prin apăsarea unui buton. Cilindrul pneumatic se află într-o locație protejată în șasiu, iar tija cilindrului, placată cu crom dur, e ascunsă în cadrul benei basculabile atunci când este acționată, unde nu poate fi deteriorată.

MEq
By MEq noiembrie 22, 2022 01:06