Evoluția CIFA – autopompa de beton K56L

MEq
By MEq iulie 11, 2022 21:32

Evoluția CIFA – autopompa de beton K56L

CIFA a prezentat un nou model de autopompă de beton din gama Steeltech: K56L. Dezvoltată ca o evoluție și, totodată, o îmbunătățire a lui K55L (un best-seller al CIFA), K56L este încărcată de soluții inteligente pentru a crește ușurința de utilizare și robustețea.

CIFA a dorit să depășească fiabilitatea modelului de 55 m și standardul din industrie cu un model mai puternic și mai ușor de întreținut, la un cost total limitat de proprietate. Toate astfel încât clientul să aibă o autopompă fiabilă, de înaltă performanță, cu costuri de operare reduse.

Autopompa K56L este cea mai eficientă și versatilă mașină grea, prima alegere pentru operarea pe șantiere mari. Noua K56L este o gamă completă de combinații posibile: disponibilă cu 3 unități de pompare diferite (HP1606H cu circuit deschis, HP1608EC și HP1808ECX cu circuit închis) și poate fi montat pe un autoșasiu clasic 10×4, în principal pentru piața europeană, sau chiar pe unul 8×4 pentru țări limitări mai reduse.

Steeltech K56L are un braț cu 5 secțiuni cu configurație RZ: soluția potrivită pentru a utiliza extensia verticală maximă fără operațiuni complexe de amplasare. Noua turelă – deasupra tubulaturii exterioare, ce facilitează toate operațiunile de întreținere – a fost proiectată pentru a menține brațul pliat în limite mai compacte, evitând depășirea dimensiunilor cabinei, în față, sau ale autoșasiului, în spate.

Sistemul de calare este de tip X, așa cum a fost la K55L, dar a fost simplificat și îmbunătățit. Stabilizatoarele frontale au acum o singură extensie telescopică, reducând astfel timpul de deschidere și economisind spațiu pe sol. Stabilizatoarele spate au fost consolidate și extinse. În plus, acestea integrează câte două rezervoare din plastic pentru combustibil și apă (600 l). Noul design combinat cu sistemele inteligente de control fac ca operațiunile de poziționare să fie mai rapide și mai simple, îmbunătățind și mai mult productivitatea și siguranța pompei montate pe camion.

Design nou heavy-duty
Șasiul lui K56L este același cu cel bine cunoscutului model K60H. Are o structură sub turelă foarte rezistentă care integrează noul rezervor de ulei, acum cu acces ușor pentru efectuarea tuturor lucrărilor de întreținere. Structura de ansamblu este bine echilibrată și respectă indicele de sarcină maximă de 10 t pe fiecare dintre punțile din spate.

Noul K56L își folosește puterea datorită sistemului de management electronic, intuitiv și eficient. Sunt numeroase dispozitive care, în timpul operațiunilor de rutină, ajută la menținerea în siguranță a șantierului. Sistemul SmartronicTM este punctul de referință în ceea ce privește gestionarea inteligentă a autopompei.

Conectivitate
Sistemul CIFA Vista, disponibil opțional, este un mare aliat în gestionarea și monitorizarea flotei. De aceea și noua autopompă K56L poate fi echipată cu sistemul de telemetrie CIFA Vista, capabil să localizeze mașina, să gestioneze intervalele de întreținere, dar mai ales să stocheze date de performanță și de consum și să raporteze orice defecțiune sau mesaj de eroare.

MEq
By MEq iulie 11, 2022 21:32