Anvelopa TeleMaster este un rezultat al colaborării dintre Continental și JLG

MEq
By MEq octombrie 19, 2018 14:00

Anvelopa TeleMaster este un rezultat al colaborării dintre Continental și JLG

Compania Continental și producătorul de echipamente de ridicare JLG au semnat un acord de aprovizionare conform căruia Continental va fi, în următorii cinci ani, furnizorul de anvelope solide pentru manipulatoarele telescopice JLG. În această perioadă, Continental TeleMaster are prioritate ca anvelopă solidă pentru toate manipulatoarele telescopice JLG fabricate și vândute.

Solida anvelopă OTR a fost creată într-un efort comun de dezvoltare dintre Continental și JLG. Datorită compusului Continental din anvelopele solide, acestea au o rezistență redusă la rulare, reducând acumularea de căldură. În plus, anvelopa are o suprafață de rulare robustă pentru a face față suprafețelor dure de pe șantiere.

„TeleMaster este un real rezultat câștigător al colaborării cu JLG”, spune Pavel Prouza, director de vânzări și marketing, Continental Commercial Specialty Tires, America. „Noi, la Continental, am putut transfera și extinde cunoștințele noastre despre compușii anvelopelor solide din segmentul industrial în cel al anvelopelor OTR, oferind JLG soluții adaptate nevoilor lor individuale”.

JLG era în căutarea unui tip de anvelopă care să se potrivească manipulatoarelor sale JLG și SkyTrak. Compania avea nevoie de o anvelopă solidă, capabilă să suporte sarcini grele, pe distanțe lungi, cu o suprafață de rulare robustă care să reziste pe suprafețele grele de pe șantiere. După succesul avut cu anvelopele Continental SC20, JLG și Continental au colaborat pentru a dezvolta o anvelopă personalizată cu capabilități similare, dar cu un model al benzii de rulare mult mai pronunțat.

„Suntem mândri să colaborăm cu producătorii de echipamente originale (OEM) pentru a dezvolta o anvelopă pentru aplicații specifice. Inginerii noștri specializați lucrează îndeaproape cu clienții noștri pe tot parcursul procesului de dezvoltare”, a explicat Carly Shipley, key account manager pentru echipamente originale, America de Nord.
Colaborarea a condus la dezvoltarea anvelopei TeleMaster, special concepută pentru a avea o tracțiune ridicată, protecție ridicată împotriva deteriorării și o durată de viață îndelungată.

MEq
By MEq octombrie 19, 2018 14:00