Elmia și DLG lansează primul târg forestier cu demonstrații din România

MEq
By MEq februarie 20, 2015 18:28

Elmia și DLG lansează primul târg forestier cu demonstrații din România

Elmia din Suedia organizează cel mai mare târg forestier demonstrativ din lume, ElmiaWood. DLG din Germania organizează cea mai mare expoziție în domeniul agriculturii din lume, Agritechnica, și alte târguri in domeniul agriculturii atât în Gemania, cât și în alte țări.Elmia împreună cu DLG lansează acum Forest Romania, primul eveniment expozițional cu demonstrații practice destinat forestierilor din România.
Elmia și DLG aduc un concept nou în peisajul târgurilor forestiere românești. Forest Romania are loc în pădure, iar aici totul stă sub semnul acțiunii, evenimentul expozițional fiind concentrat pe demonstrații practice. Cei mai importanți producători de utilaje pentru exploatări forestiere (în mod direct sau prin intermediul dealerilor din România) vor expune și demonstra cum se folosesc în mod practic utilajele sau echipamentele pe care le produc. Pe lângă utilaje forestiere se vor expune, printre altele, și mașini și echipamente pentru transport, și pentru procesarea biomasei, accesorii și multe altele. Companiile prestatoare de servicii pentru industria de exploatări forestiere vor fi și ele prezente la eveniment.
Forest Romania va avea loc în perioada 16-18 septembrie 2015 la Zizin, în apropierea Brașovului, intr-o locație selectată cu grija, care reflectă condițiile specifice României.

MEq
By MEq februarie 20, 2015 18:28

OPINION

ELECTRIFICATION