Doka preia MFE Formwork Technology

MEq
By MEq februarie 21, 2024 18:12

Doka preia MFE Formwork Technology

Story Highlights

  • Doka
  • MFE Formwork Technology
  • sisteme de cofraje si esafodaje
  • sisteme de cofraje monolit din aluminiu
  • monolithic aluminium formwork

Related Articles

Producătorul global de sisteme de cofraje și eșafodaje pentru construcții Doka își unește forțele cu MFE Formwork Technology din Malaiezia, lider de piață în sisteme de cofraje monolit din aluminiu. Începând de acum, Doka și MFE sunt principalul jucător din regiunea Asia-Pacific. Pentru clienți, aceasta înseamnă soluții inovatoare dintr-o singură sursă.

Prin această achiziție, Doka atinge o nouă etapă semnificativă în planul său strategic de dezvoltare și își consolidează poziția în Asia de Sud-Est și regiunea Pacificului, o piață importantă, în continuă creștere alături de America de Nord.

Doka preia MFE Formwork Technology Robert Hauser, CEO Doka GmbH, a declarat: „Sunt încântat să anunț că MFE este de acum parte a Doka și, prin urmare, a grupului global Umdasch. Am fost într-un parteneriat de vânzări pentru mai mulți ani, iar acum îl ducem la următorul nivel. MFE este o companie cu experiență, cu un know-how deosebit și cu unități de producție de ultimă generație. Produsele lor inovatoare și de înaltă calitate sunt foarte apreciate de către clienții săi.”

Completare perfectă a portofoliului de produse & acoperire globală
Fondată în 1991, MFE a devenit un lider global în soluții de cofraje monolit din aluminiu. Prin utilizarea cofrajului monolitic se permite formarea unor elemente precum plăcile și pereții dintr-o singură turnare, rezultând o structură continuă, fără rosturi. Această tehnică este potrivită în special pentru proiectele cu cerințe geometrice repetitive și mai puțin complexe. Având sediul central în Malaezia și peste 2.200 de angajați, compania s-a impus ca un partener de încredere în proiectele de construcții eficiente, stabilind standarde în industria construcțiilor. La rândul său, Doka este specializată în sisteme de cofraje din oțel și grinzi de lemn, soluțiile sale adresându-se sectorului de construcții large-scale de clădiri înalte, infrastructură sau centrale energetice.

Doka preia MFE Formwork Technology „Unindu-ne forțele, creăm un portofoliu unic de sisteme de cofraje pentru clienții noștri. Cu soluția de cofrare potrivită pentru fiecare proiect și dimensiune, putem răspunde acum și mai bine nevoilor clienților noștri. În plus, suntem și o sursă de soluții de eșafodaje, ceea ce face imbatabilă oferta noastră”, precizează Robert Hauser.

Pe de altă parte, MFE câștigă un „owner” robust, întrucât Doka dispune de o rețea extinsă de vânzări la nivel mondial și este activă în peste 60 de țări, având peste 170 de locații. „Această zi marchează un reper important în istoria noastră de 35 de ani. Suntem încântați să ne alăturăm familiei Doka, deschizând noi orizonturi de colaborare și îmbunătățindu-ne capacitatea de a accesa mai mulți clienți la nivel global. Suntem dornici să valorificăm punctele noastre forte și expertiza combinată pentru a duce mai departe inovația și a oferi soluții de neegalat clienților noștri din întreaga lume”, a spus Jim Robinson, președintele grupului MFE.

MEq
By MEq februarie 21, 2024 18:12