Doka a preluat pachetul majoritar al producătorului de eșafodaje AT-PAC

MEq
By MEq iulie 21, 2022 10:39

Doka a preluat pachetul majoritar al producătorului de eșafodaje AT-PAC

Story Highlights

  • Doka
  • AT-PAC
  • cofraje si esafodaje
  • Ringlock
  • Bauma 2022
  • scaffolding
  • DIBt-certified scaffolding system Ringlock
  • formwork and scaffolding

Related Articles

Compania Doka, specializată în cofraje, soluții și servicii de eșafodaje pentru sectorul construcțiilor, și-a consolidat relația existentă cu producătorul american de eșafodaje AT-PAC, prin achiziționarea unui pachet de acțiuni majoritare. Doka și AT-PAC au avut un parteneriat inițial încă din 2020 pentru a oferi soluții globale pentru șantierele de construcții. Pachetul majoritar poziționează Doka ca sursă unică de cofraje și eșafodaje în comunitatea globală de construcții, dar și pentru clienții industriali.

„AT-PAC are 25 de ani de experiență în producția de schele de înaltă calitate și este un jucător important în diverse sectoare. Cu AT-PAC, Doka se va putea concentra pe sectorul industrial din întreaga lume și va sprijini clienții actuali conform principiului one-stop-shop”, spune Robert Hauser, CEO al Doka.

Capacitatea de a procura soluții complete de construcții de la un singur furnizor servește la creșterea eficienței operaționale și la reducerea timpilor de livrare a materialelor proiectului. Soluțiile personalizate susțin operațiuni directe și simplifică procesele administrative. „Nevoile clienților sunt întotdeauna în centrul atenției noastre, iar cu această ofertă extinsă, optimizăm procesele și reducem interfețele pentru a crea valoare adăugată pentru clienții noștri.”

Noi oportunități de creștere
Pachetul majoritar îi permite Doka prin AT-PAC să se adreseze unor segmente de clienți complet noi din sectorul industrial, unde AT-PAC are deja o experiență extinsă. Pe de altă parte, AT-PAC câștigă un partener solid, deoarece Doka are o rețea extinsă de vânzări la nivel mondial și este activă în peste 60 de țări cu 160 de locații. „Împreună putem servi perfect cerințelor și nevoilor clienților din sectorul de hidrocentrale, industrii chimice și miniere, printre altele”, a spus Hauser. „Prin valorificarea rețelei globale a Doka și a experienței AT-PAC, putem debloca un potențial suplimentar de creștere în schele industriale și putem face parte din întregul ciclu de viață al proiectului.”

Jeff Davis, CEO al AT-PAC, a spus: „Azi marcăm un reper în istoria noastră de 25 de ani. Oferim produse și soluții inovatoare de eșafodaj care au un impact pozitiv asupra proiectelor industriale mari din întreaga lume, cu mare succes. Doka a văzut devotamentul nostru de a oferi clienților noștri cel mai bun nivel de servicii, precum și de a demonstra capacitățile noastre interne de a dezvolta și implementa sistemul de eșafodaj Ringlock certificat DIBt, proiectat și dezvoltat la sediul nostru din Atlanta, SUA.”
În toamnă, la Bauma 2022, Doka va expune în premieră sistemul de eșafodaj Ringlock certificat DIBt, sub brandul AT-PAC Doka.

MEq
By MEq iulie 21, 2022 10:39