Doka aniversează 25 de ani în România

MEq
By MEq octombrie 23, 2023 14:59

Doka aniversează 25 de ani în România

Doka, liderul mondial în furnizarea de sisteme și soluții inovatoare de cofrare, a sărbătorit un moment important în istoria sa – aniversarea a 25 de ani de prezență în România. Cu această ocazie, Doka anunță deschiderea oficială a unui sediu nou, complet utilat, în Florești, Cluj, consolidându-și astfel angajamentul de a oferi cele mai bune soluții de cofraje și schelă pentru industria construcțiilor.

Doka este recunoscută pentru furnizarea rapidă de echipamente de cofrare, indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului. Cu o echipă de 110 angajați dedicați și cu principii ce țin de profesionalism, respect și colaborare, în cei 25 de ani de prezență în România, compania a reuși să ofere soluții de cofrare pentru peste 14.000 de proiecte de diferite dimensiuni: de la componente de cofraj pentru execuția de case unifamiliale la proiecte complexe precum Podul peste Mureș de la Arad (executat în 2011 cu o metodă nouă în România) sau proiecte de anvergură, cum ar fi Catedrala Mântuirii Neamului (unde volumul de material necesar a impus o eficiență și o coordonare de excepție).

Istoria Doka în România începe în 1998, când s-a deschis primul birou în București. În 2010, activitatea a fost extinsă în vestul țării printr-un birou de vânzări în jud. Cluj. La scurt timp au urmat birourile din Constanța și Brașov, asigurând astfel o acoperire națională.

În 2023, la 25 de ani de activitate în România, Doka este în continuă creștere și dezvoltare, inaugurând o nouă filială în județul Cluj: „Mutarea filialei în acest spațiu nou și modern a fost un efort al întregii echipe. Această expansiune va spori eficiența noastră în furnizarea și recondiționarea echipamentelor pentru clienții din această regiune”, a afirmat Dan Dirgău, directorul filialei Doka Cluj.

Doka aniversează 25 de ani în RomâniaEchipa din Cluj este alcătuită din 26 de profesioniști, gata să ofere consultanță și suport tehnic de înaltă calitate. Cu ocazia inaugurării, partenerii pot vizita noul sediu cu dotări moderne și zona de service, echipată pentru a satisface în mod eficient cerințele clienților.

În cei 25 de ani de activitate în România, cu ajutorul întregii echipe, Doka a reușit să fie furnizorul de cofraj al primului pod construit prin metoda de execuție cu cărucior de cofrare în consolă liberă. Numeroase clădiri de birouri și rezidențiale au fost executate folosind cofraje Doka.

Primul cofraj autocățărator din România a fost adus tot de Doka, pentru a eficientiza lucrul pe șantierele de infrastructură, la execuția pilelor înalte.

Cu Doka Concremote am putut susține clienții în alegerea rețetei optime de beton, dar și în monitorizarea temperaturii din betoanele masive (situație critică în special în sezonul rece), fiind astfel primul producător de cofraje care oferă un astfel de serviciu conex în România.

Începând cu acest an, Doka a lansat cu succes și în România sistemul de schelă modulară Ringlock, acreditată DIBt, devenind astfel un furnizor de soluții complete, atât de cofraje, cât și de schelă.
Poziția de top și cotă de piață în domeniul cofrajelor confirmă calitatea produselor și serviciilor Doka, dar și încrederea partenerilor de-a lungul timpului.

MEq
By MEq octombrie 23, 2023 14:59