Continental își extinde gama de anvelope industriale cu un nou compus

MEq
By MEq mai 16, 2018 14:27

Continental își extinde gama de anvelope industriale cu un nou compus

Continental își optimizează portofoliul solid de anvelope industriale. Noua gamă Plus e disponibilă încă de la începutul lunii ianuarie 2018. Cele patru tipuri de pneuri solide SC20+, CS20+, CSEasy SC20+ și SH12+ înglobează noul compus Plus, care combină avantajele unui kilometraj ridicat cu o rezistență redusă la rulare.

De asemenea, Continental își simplifică gama de pneuri solide, aducând beneficii clienților printr-o alegere mai transparentă și simplificată a produselor. „Datorită compusului Plus, clienții nu vor mai trebui să aleagă în viitor între SC20 Energy+ și SC20 Mileage+”, explică Julian Alexander, product line manager pentru manipularea materialelor, la Continental Commercial Specialty Tires (CST). „De asemenea, am reușit să îmbunătățim în mod semnificativ succesoarele modelelor CS20, CSEasySC20 și SH12 în ceea ce privește durata de viață a pneurilor, în special în mediul extern.”

Continental SC20+
Modelul SC20+ combină toate avantajele predecesoarelor sale. Datorită noului compus Plus, anvelopele oferă acum un kilometraj mai mare, precum SC20 Mileage+, cu o rezistență redusă la rulare, precum SC20 Energy+. Ca urmare, pot fi reduse costurile de service și de întreținere, precum și consumul de energie. Suprafața SC20+ cu o rezistență ridicată excelează în special pe suprafețe neregulate, cum ar fi pe pavaje cu plăci sau piatră cubică. Designul de profil testat asigură o tracțiune ridicată. Banda de rulare oferă o capacitate maximă de rezistență la perforări și tăieturi, datorită compusului elastic. Aceasta reduce uzura și prelungește durata de viață a anvelopei. Anvelopa este ideală pentru utilizare intensă atât în medii interioare, cât și la exterior.

Continental CS20+
Ca de obicei, CS20+ este un companion versatil. Flancurile închise minimizează vibrațiile și asigură o funcționare silențioasă la cel mai înalt grad posibil. Blocurile continue ale benzii de rulare împiedică orice alunecare a suprafetei de rulare și oferă puncte laterale bune de stabilitate pe drum, în curbe, cu raze strâmte de virare și în manevre de întoarcere. Datorită noului compus, anvelopele au și un număr mai mare de kilometri parcurși. Sunt ideale pentru utilizarea în depozite și în alte zone de aplicații cu suprafețe dure și uniforme, ce necesită manevrabilitate.

Continental CSEasy SC20+
CSEasy SC20+ nu numai că oferă toate avantajele modelului SC20+ datorită adaptorului său special, dar permite și o instalare ușoară cu ajutorul unei chei hexagonale. Astfel se elimină nevoia de servicii externe de instalare, ceea ce reduce considerabil timpul și costurile. Atât noul compus Plus, cât și adaptorul reduc considerabil încălzirea pneului în timpul utilizării. Acest lucru crește rezistența și durabilitatea produsului CSEasy SC20+. Ca și în cazul tuturor celorlalte anvelope din noua gamă Plus, noul compus îmbunătățește rezistența la rulare a pneurilor și crește kilometrii parcursi. Drept urmare, este optim pentru uz greu în medii interioare și exterioare.

Continental SH12+
Anvelopa SH12+ este disponibilă cu noul compus, ceea ce o face mai durabilă. Anvelopa slick oferă confort și o capacitate ridicată de rezistență la tăiere și la uzura cauzată de obiecte externe. Este ideală pentru uz în spații interioare, în special pe suprafețe tari și netede.

MEq
By MEq mai 16, 2018 14:27