CASE lansează un nou site, pentru o experiență interactivă user-friendly

MEq
By MEq martie 7, 2017 21:22

CASE lansează un nou site, pentru o experiență interactivă user-friendly

CASE Construction Equipment şi-a lansat noul site, conceput să ofere suport și informații clienților atunci când au nevoie, oriunde și de pe orice dispozitiv. Are un layout curat, modular, cu pagini ușor de navigat și informații despre produs, ușor disponibile.

Designul receptiv detectează dispozitivul utilizat și reglează automat aspectul paginii și rezoluția pentru dimensiunea ecranului. Astfel, oferă aceeași experiență pe desktop-uri, tablete și smartphone-uri.
Configuratorul de produs, acum disponibil pentru tablete și device-uri mobile, permite clienților să exploreze toate opțiunile disponibile pe echipamente și să solicite o ofertă. Integrarea perfectă între echipamente și atașamente permite clienților să identifice cu ușurință soluția completă care se potrivește cu cerințele lor.

Fluxul de informaţie de pe canalele de social media de pe pagina principală oferă o experiență digitală interactivă, cu o integrare perfectă între site și prezența CASE în mediile sociale. Iar clienții pot fi permanent la curent cu cele mai recente știri și evenimente CASE.
“Trăim într-o eră digitală în care viața are un ritm rapid și este nevoie de informații instant, la îndemână. Cu noul website ne propunem să oferim clienților noștri o experiență digitală eficientă și interactivă, care va furniza soluții practice pentru afacerea lor”, a afirmat Marcello Fortunato, Marketing Director CASE pentru Europa, Africa şi Orientul Mijlociu.

MEq
By MEq martie 7, 2017 21:22