Noi incarcatoare frontale pe pneuri Yanmar pentru Europa

MEq
By MEq septembrie 9, 2015 16:04

Noi incarcatoare frontale pe pneuri Yanmar pentru Europa

Story Highlights

  • Yanmar Construction Equipment a anunțat lansarea gamei sale de încărcătoare frontale pe pneuri pentru piața europeană - V7 si V8
  • VF Venieri și Yanmar cooperează de mai mulți ani pe partea de distribuție de produse și au lucrat împreună și la proiectarea noii game de încărcătoare frontale

Related Articles

Yanmar Construction Equipment a anunțat lansarea în 2015 a gamei sale de încărcătoare frontale pe pneuri pentru piața europeană. Gama include patru modele: doua disponibile până la sfârșitul anului 2015 și alte două, anul viitor. Produsele vor fi fabricate de compania italiană VF Venieri SpA. Contractul pe termen lung dintre cele două companii a fost semnat în primăvară, la Intermat, Paris.

Scopul celor de la Yanmar este extinderea gamei de produse noi complementare pentru excavatoarele hidraulice compacte, precum și consolidarea prezenței în segmentul echipamentelor compacte. VF Venieri și Yanmar cooperează de mai mulți ani pe partea de distribuție de produse și au lucrat împreună și la proiectarea noii game de încărcătoare frontale.

DSC02936

Primele două modele, denumite V7 si V8, anunțate a fi lansate în a doua parte a anului în curs, sunt expuse în exclusivitate la expoziția NordBau din Germania (incepand cu 9 sept). Modelul V7 are o greutate operațională de 4100 kg și o capacitate a cupei de 0,7 m³, iar V8 are 4350 kg și o capacitate de 0,8 m³, utilajele fiind echipate cu motoare Yanmar 4TNV88 de 50 hp. Motoarele Yanmar sunt recunoscute pentru fiabilitatea și consumul redus de combustibil. În plus, producătorul a folosit numai componente robuste de la furnizori de renume.
În 2016, gama se va extinde cu produse cu o capacitate a cupei mai mare de 1 m³, respectând standardul de emisii Tier 3B pentru motoare de peste 50 hp.

MEq
By MEq septembrie 9, 2015 16:04