HI-eSCR2 este a doua generație a sistemului SCR de post-tratare de la FPT Industrial pentru nivelurile de emisii Stage V

MEq
By MEq octombrie 15, 2018 17:12

HI-eSCR2 este a doua generație a sistemului SCR de post-tratare de la FPT Industrial pentru nivelurile de emisii Stage V

Începând cu anul viitor, Europa va trebui să răspundă unui nou standard de emisii, și anume Stage V. Pentru aceasta, FPT Industrial a dezvoltat o nouă soluție care să garanteze o performanță ridicată, respectând totodată legislația viitoare. Anul acesta, la Intermat Paris, FPT Industrial a lansat noua soluție Hi-eSCR2, conformă cu norma Stage V, care va fi utilizată pentru toate motoarele de peste 56 kW.

HI-eSCR2 integrează un sistem de filtrare a particulelor pe modulul SCR, ce nu necesită alte modificări ale vehiculului. De fapt, HI-eSCR2 ocupă același spațiu ca și soluția anterioară de post-tratare HI-eSCR, utilizată pentru Stage IV, fără a compromite vizibilitatea și manevrabilitatea mașinii. În plus, avantajele utilizatorilor finali implică și costul total de proprietate, deoarece Hi-eSCR2 adoptă un sistem de post-tratare „pe viață”, ceea ce înseamnă că nu vor exista costuri de întreținere pe durata ciclului de viață.

Tehnologia brevetată FPT Industrial asigură cea mai bună densitate de putere și cuplu din clasă și presupune o instalare foarte ușoară. Atunci când se adresează unor aplicații de sarcină mare sau de putere mare, utilizatorii nu trebuie să oprească utilajul în timpul operațiunilor, deoarece nu este necesară regenerarea în regim de stop, ceee ce permite o durată maximă de funcționare.

Aceste avantaje sunt posibile datorită experienței și know-how-ului pe care FPT Industrial le-a acumulat de-a lungul anilor, fiind întotdeauna în topul producătorilor. FPT Industrial a început să dezvolte tehnologia SCR la sfârșitul anilor ʹ90, iar primul patent depus pentru aplicația SCR a fost în 2004. Apoi, din 2005, FPT Industrial a început să utilizeze tehnologia de filtrare a particulelor pentru aplicații on-road (Euro IV ), comercializând peste 1 milion de sisteme SCR și 2 milioane de DPF (filtru de particule) pe vehicule utilitare ușoare. De asemenea, FPT Industrial s-a aflat în top si pe piața off-road, unde sistemul SCR a fost introdus în 2011, iar în 2013 a fost primul producător de motoare care a obținut o eficiență SCR mai mare de 95% în segmentul on-road, fără a utiliza EGR.

MEq
By MEq octombrie 15, 2018 17:12