Hatz lansează un portal intuitiv pentru documentare online

MEq
By MEq octombrie 16, 2017 17:04

Hatz lansează un portal intuitiv pentru documentare online

La Motorenfabrik Hatz, tehnologia de ultimă generație este prioritară – atât în fabricarea motoarelor, cât și în termeni de customer service. Prin urmare, Hatz a creat un nou portal online care le oferă clienților acces la documentația importantă privind motoarele, precum și informații despre instalare și utilizare.

Pe baza numărului de identificare de pe factură sau al seriei motorului, clienții sunt îndrumați rapid și direct către documentația disponibilă pentru tipul lor de motor. Documentația online are numeroase avantaje. De exemplu, este posibilă efectuarea unei căutări avansate a instrucțiunilor de instalare sau de cablare. Căutarea în documentele pe suport de hârtie nu mai este necesară, iar clienții au certitudinea că au acces la documentele și informațiile actuale pentru motorul lor în orice moment.

Până în prezent, toate diagramele, schemele și notele erau incluse în format tipărit în livrarea fiecărui motor. Mulți clienți solicită doar o parte din documentație – atunci când sunt comandate mai multe tipuri de motoare. Folosind documentația online, clientul găsește informațiile online sau imprimă numai acele file de care are nevoie.

”Clienti noștri solicită informație și documentație atunci când instalează un motor sau când îl operează, precum și în situații de întreținere sau reparații. În toate cazurile, dar în special în timpul operării, clienții noștri lucrează pe computere sau tablete. Documentația în format tipărit zace aruncată pe undeva și rar este folosită. Odată cu acest portal online, clienții au acces nelimitat la informația dorită, în orice moment și în orice situație”, explică Igor Hahn, Team Leader pentru Service la Hatz.

Începând din octombrie 2017, documentația online cuprinde următoarele informații pentru toate motoarele Hatz: instrucțiuni generale de asamblare; instrucțiuni tehnice speciale de asamblare și instalare; diagrame de circuite, diagrame de conexiuni, scheme de debit, scheme de rutare a cablurilor și note pentru atribuirea conectorilor; diagrame de conectare; diagrame de alimentare cu carburant; instrucțiuni de operare pentru grupuri de accesorii; descrieri funcționale; instrucțiuni pentru aplicații, filtre de aer și lubrifianți.

MEq
By MEq octombrie 16, 2017 17:04