CASE a lansat noul încărcător frontal 651G Evolution

MEq
By MEq mai 20, 2024 21:00

CASE a lansat noul încărcător frontal 651G Evolution

Story Highlights

  • Case CE
  • Case 651G Evolution
  • incarcator frontal de clasa medie
  • Titan Machinery Romania - dealer oficial Case CE in Romania
  • CASE G-Series Evolution
  • Case 651G Evolution wheel loader

Related Articles

CASE Construction Equipment și-a îmbunătățit gama de încărcătoare frontale de dimensiuni medii odată cu lansarea celui de-al optulea model din gamă. Noul 651G Evolution acoperă intervalul dintre modelele 621G și 721G. Bazat pe modelul 621G, noul încărcător frontal are performanțe de încărcare îmbunătățite, oferind niveluri de productivitate și performanță de vârf.

Productivitate sporită
Modelele mai mari 721G, 821G și 921G Evolution au fost, de asemenea, modernizate, iar acum dispun de sarcini de basculare crescute și înălțimi mai mari de descărcare a cupei, îmbunătățind și mai mult productivitatea pentru clienți. Această performanță suplimentară a permis producătorului să ofere o nouă gamă de cupe rehandling de capacitate mai mare pe toate modelele, de la 651G la 921G, cu muchii laterale curbate și o protecție superioară reproiectată, pentru capacități crescute, o mai bună penetrare a cupei și retenție mai mare a materialului.

CASE a lansat noul încărcător frontal 651G EvolutionFiabilitate sporită
Încărcătorul frontal 651G Evolution, împreună cu cele trei modele mai mari, prezintă secțiuni de șasiu față și spate ranforsate, pentru a face față performanțelor crescute. Axele heavy-duty vin acum în echiparea standard, cu opțiuni de diferențial pe fiecare axă. Clienții pot alege între un diferențial blocabil 100% pe puntea față și unul deschis pe spate, un diferențial blocabil 100% pe față și unul cu alunecare limitată pe spate sau un diferențial cu alunecare limitată pe ambele punți.

Confortul operatorului
Operatorii seriei Evolution beneficiază de o cabină spațioasă ROPS/FOPS Level 2, cu un display tactil care oferă control asupra tuturor funcțiilor utilajului. Aceasta include capacitatea de a seta turația motorului la un număr fix de revoluții și posibilitatea de activare automată a controlului de rulare la o viteză stabilită. Încărcătoarele frontale din seria G permit deja operatorului să acceseze un manual digital prin intermediul monitorului, în timp ce cabina dispune de manete de control electrohidraulice reglabile, noi moduri de putere și butoane configurabile amplasate pe consola principală.

Un sistem de cântărire integrat permite operatorului să încarce și să înregistreze cu precizie materialul mutat, cu disponibilitatea unei game largi de seturi de date, incluzând fișa de lucru, numele clientului, înregistrarea camionului și datele țintă de încărcare. Toate aceste informații pot fi transmise automat la biroul șantierului prin intermediul portalului telematic CASE SiteWatch.

CASE a lansat noul încărcător frontal 651G EvolutionPutere mai curată, mai eco
Încărcătoarele frontale CASE G-Series Evolution sunt propulsate de motoare diesel FPT Industrial Stage V cu capacități de 4,5 litri (pentru modelul 521G), 6,7 litri (pentru modelele 621G până la 921G) și 8,7 litri (pentru 1021G și 1121G). Turbocompresoarele cu Wastegate (supapă de contrapresiune) se regăsesc pe toate modelele până la 921G. Cele două modele mai mari folosesc o turbină cu geometrie variabilă. Toate motoarele folosesc sistemul de post-tratare dovedit Hi-eSCR2 de la FPT, ce nu necesită EGR. Utilajele sunt compatibile cu o gamă de combustibili sintetici și sustenabili, inclusiv HVO și XTL.

CASE Service Solutions
Noul 651G Evolution va fi acoperit de toate serviciile existente oferite de CASE, inclusiv garanție extinsă și contracte de întreținere planificată, inspecții regulate, analize de fluide, truse de întreținere și telematică. Noul model este echipat cu telematică activată de un modul 4G SiteConnect ce poate fi accesat prin noua aplicație SiteManager, disponibilă pentru dispozitivele iOS și Android. Platforma a fost construită pentru clienți.

SiteConnect permite o comunicare bidirecțională între mașini și dealerii CASE, care pot rula diagnostice de la distanță și pot sfătui cel mai bine operatorii cu privire la orice probleme identificate, fără a se deplasa pe șantier. Analiza proactivă pe bază de algoritmi a potențialelor defecțiuni și timpul redus de rezolvare a problemelor înseamnă timpi crescuți de funcționare și productivitate. Dacă este detectată o potențială problemă, se trimite o alertă către dealer-ul CASE cu recomandări și acțiuni specifice pentru a remedia problemele înainte ca acestea să se agraveze. SiteConnect și sistemul telematic vin ca dotare standard pe G-Series Evolution.

Introduse pe seria G Evolution, intervalele de service extinse de la 500 la 1000 de ore se aplică și la modelul 651G, beneficiind de costul total redus de întreținere disponibil prin programul de întreținere planificată CASE Care, ce oferă o varietate de acoperiri de durată și aplicații, precum și opțiuni de plată.

MEq
By MEq mai 20, 2024 21:00