Sistemul UAV Kespry Drone 2 a fost upgradat la Drone 2S

MEq
By MEq februarie 25, 2017 09:38

Sistemul UAV Kespry Drone 2 a fost upgradat la Drone 2S

Kespry, furnizorul de platforme aeriene de colectare de informații, a anunțat că a îmbunătățit ultimul produs lansat, Drone 2, cu caracteristici de performanță superioare care oferă o precizie și o fiabilitate semnificativ mai mari.

Aceste îmbunătățiri permit Kespry Drone 2 să abordeze o gamă mai largă de aplicații industriale, inclusiv în domenii precum exploatări de suprafață/cariere, arhitectură, inginerie și construcții (A/E/C). Noua Drone 2 este acum de patru până la șase ori mai precisă decât sistemul anterior Kespry Drone.

Prin adăugarea unui receptor la sol de înaltă performanță, Kespry Drone 2S poate avea o precizie de la 2 până la 10 cm. Receptorul stației de bază al sistemului global de navigație prin satelit (GNSS) servește ca singur punct de control. Pe durata unui zbor, imaginile de la Drone 2S și datele de la stația de bază sunt colectate simultan. Ambele seturi de date sunt încărcate automat pentru procesare în cloud-ul Kespry, de unde datele exacte sunt generate automat.

Un astfel de nivel de acurateţe este esenţial pentru „mine planning”, în determinarea liniilor de delimitare, în poziționarea cablurilor subterane de utilități și a conductelor sau în alte aplicații. Punctul unic de control de la sol simplifică aplicațiile de cartografiere, deoarece elimină necesitatea mai multor puncte de bază de control și a măsurătorilor manuale suplimentare.
Tehnologia Post-Processed Kinematic (PPK) este utilizată pentru a crește precizia imaginilor aeriene fotogrametrice. Integrarea PPK îmbunătățește viteza, eficiența și fiabilitatea de colectare a datelor, în medii comerciale și industriale.

MEq
By MEq februarie 25, 2017 09:38