Mecalac achiziţionează divizia de utilaje Terex din Coventry, UK

MEq
By MEq decembrie 12, 2016 23:16

Mecalac achiziţionează divizia de utilaje Terex din Coventry, UK

Mecalac a achiziţionat filiala britanică de utilaje a Terex Construction din Coventry, Anglia. Pe data de 10 decembrie, grupul Mecalac a parafat o înţelegere cu compania Terex Corporation (Westport, CT) pentru achiziţionarea diviziei dedicate de buldoexcavatoare, dumpere de şantier şi rulouri compactoare, cunoscute, în trecut, sub mărcile Fermec şi Benford.

Grupul Mecalac este specializat în proiectarea, producerea şi distribuţia de utilaje pentru construcţii, folosite în special pe şantierele din zonele urbane. Această achiziţie îi permite grupului Mecalac lărgirea propriei oferte cu o gamă complementară de produse, deschiderea către noi zone de distribuţie geografice şi extinderea know how-ului industrial al companiei. Tranzacţia va fi complet încheiată în primul semestru al lui 2017.

„Această achiziţie este în conformitate cu strategia noastră de creștere, bazată pe excelență, pe extinderea gamei noastre de echipamente pentru șantierele de construcții urbane, precum și pe desfăşurarea distribuției la nivel internațional. Intenția noastră este de a stimula schimbul de experiență, a dezvolta sinergiile industriale și de vânzări, precum și de a încuraja schimburile culturale între echipe, odată cu împărtășirea valorilor noastre fundamentale”, a afirmat Henri Marchetta, CEO al grupului Mecalac.

MEq
By MEq decembrie 12, 2016 23:16